Oi, ma olen siin veidi võlgu. Võlgu selle, et kirjutada, kui äge on Mirissa! Kõige lemmikum koht ja rand Sri Lankas üldse nendest, kus meie käisime. Seal on kõike – helesinist vett, lainetemöllu, maalilisi vaateid, rannamelu, rannapidu, romatilisi rannarestorane, head sööki… Ahh, mis ma jutustan, näitan parem pilte.

 

Mulle meeldib, et pole rahvamasse.

Vesi nagu ikka üle 29 kraadi, lihtsalt vedeled vees ja möllad lainetes ning õhkad, kui mõnus on vahepeal soojas olla.

Legendaarne koht Mirissas, kahjuks oli seal tegelasi ees, nii et ikoonilist pilti ei saanud teha. Tähendab, oleks saanud, aga minu jaoks polnud see ka nii oluline, üldse üritasin tegelikult vaadata ja nautida omaenda silmade ja muute meeltega, mitte läbi kaamera.

Puhkehetk

Vabariigi aastapäeva lõuna 😀

Suvaline iguaan keset tänavat. Vaeseke ei saanud üle tee.

Õhturomatika. Nagu ikka, kogu rannaäärsed restoranid löövad õhtuks end lille ja toovad lauad kuni laineteni.

Õhturomantika vol 2.

Õhturomantika vol 3.   

Sellised peod mulle meeldivad – väga hea muusika öökeani ääres, ei mingit siseruumi. Käisime kohe mitu korda seal õõtsutamas.

Ma soovitan kindlasti Mirissas pikemalt kui paar päeva puhata, kui Sri Lanka läbisõidul olete. Me olime seal 4 ööd ja see oli täitsa piisav, et igal päeval midagi teha ja ka niisama vedeleda.