Max 5 eurot küünal ja korraga max 2 küünalt 😀 Päriselt, mis puudutab koduasju, olen ma täielik kooner! Okei, potitaimedele olen nõus kulutama, aga samas ikkagi mitte sadasid eurosid. Õnneks ma ei saagi endale igasugu eksootilisi taimi koju kokku osta, sest mul on kassid, kes oma kassiajuga kipuvad lilli närima. Kahju oleks taimedest ja kahju kassidest, kes seepeale hinge heidaks.

Aga küünlad põlevad meil iga õhtu. Kuna ma ei ole lõhnatundlik inimene, st lõhna ma tunnen (meeldivad nii head parfüümid kui ka Ariel), siis kõlbavad ka tavalised lõhnaküünlad. Kunagi mahtusid JOIKi küünlad ka mu eelarvesse, siis kui nad veel ca 6 eurot maksid. Nüüd on hüppe teinud peaagu 9 euro peale ja ma ei näe eriti pointi, kui saab ka odavamaid. Eile ostsin Kaubamajast vanad head Havi küünlad. Kas need polnud mitte moes, siis, kui veel kõike saada polnud? Kui ma neid poes nägin, siis hetkeks tuli mingi nostalgiline tunne, aga äkki ajan millehagi segamini. Muidu need on samuti natuke kallimad kui viiekas, aga allahindlusega maksid natuke üle 4 euro/tk.

Selle valge kassikuju ostsin paar päeva tagasi Sõbralt Sõbrale kaltsukast, lihtsalt ei saanud teda poodi jätta.

Need küünlad lõhnavad ideaalselt, aga seda, kaua küünal põleb, ei vaata ma kunagi. Täpselt samuti ei vaata ma poes asjadel liitri- ega kilohinda. Kui juba jutt ostudele läks, siis vannituppa-WCsse ostsin Kaupsist ka lõhnastaja, maksis natuke üle 19 euro, aga seal oli ka 45euroseid. See lõhnab nii kuradi hästi. Samas 19 euroga ei ostaks ma küünalt küll eluilmaski, kui siis ainult kingituseks.

Vetsunurk

Märkmikujahil käisin ka. Alguses plaanisin osta uueks aastaks täiesti uue kalendermärkmiku, aga poes otsustasin märkmiku sisu kasuks. Mul on kahed väga korralikud märkmikukaaned, ühed suuremad, teised väiksemad. Loomulikult suutsin ma osta sisu, mis on täpselt seal vahepeal, st ei sobi kummagi kaanega 😀

Lauakalender on ideaalne selle jaoks, et saan tööl reklaamkampaaniate jms algused, etapid ja lõpud märkida, siis on kõik silme all. Jookvad ülesanded lähevad tavalisse kalendermärkmikusse. Kassimärkmikku lähevad copy-ideed ja Pink märkmik on muude jooksvate kritselduste jaoks tööl.

Kõrvaklapid sain ka töötegemise tarbeks hiljuti. Meil valitseb loovosakonna toas üldiselt vaikus, aga probleem on selles, et ma ei tööta seal toas 😀 ja kuna ma iga suurema copy-töö pärast ei viitsi ka koju jääda, et veidi vaikust saada, siis lahendasin selle probleemi kõrvaklappide näol.

Mürasummutavad JBLid, saab ka juhtmevabalt.

Jõululambid korjasin ka täna välja ja panin akendele üles. Pole 5 aastat ühtki uut jõuluehet ostnud, ega osta ka see aasta.

Pagan, ühe asja oleks peaagu unustanud – ma ostsin ca nädal tagasi Kaupsist omale ka päevavalguslambi BEURERilt. Need lambid imiteerivad päevavalgust ja kasutatakse päevavalguse puuduse korral. Minu jaoks on pime aeg piin ja kannatus ning googeldades sattusin nende lampide peale. See on mul nüüd nädala sees tööl arvuti kõrval, nädalavahetusel kodus. Tundub pimestav, aga tegelikult on lihtsalt nii mõnus. Aegajalt peab silmadega lampi vaatama ning väidetavalt läbi silma võrkkesta mõjutab see aju, mis hakkab tootma hormoone, mis inimesel pimedal ajal puudu jääb. On see hookus-pookus või mitte, igatahes tundus, et tasub katsetamist. Valgusteraapia on ju levinud asi.

Side lõpp praegu.