Ma ei tea, kas selle vastuse ihalejaid on 3 või 30, aga vahet pole, kisun siis saladuseloori maha ja vastan:

MITTE MIDAGI!

Suhtleme peaaegu iga päev ja seepärast ei viitsigi blogides üksteise kommentaaridega flirtida. Tsätime omavahel, nii nagu ma oma teistegi sõbrannadega, mitte kommentaariumides. Kellele see vastus pettumust valmistab, püüdke üle elada.

Eveliis, palun kirjuta mulle midagi siia alla ka, muidu arvatakse, et Sa oled selline mölakas, kes kõigiga tülli läheb. A Sa kohati vist lähedki? 😀

Ahsoo, see juhtus küll, et me läksime uuele tööle mõlemad täpselt samal ajal ja füüsiliselt on aega vähem lollustega tegeleda, kuigi ta vist ikka leiab selleks ka aega 😀

Foto: pixabay.com. Üritasin leida pilti, mis Eveliisi kõige paremini iseloomustaks. Valisin toidunõude, heegeldatud linikute ja veinipudeli vahel. Jäin esimese juurde. Nüüd mõtlen, et Juvedermisüst oleks ka sobind.