Loen siin õhtupoolikul ajaviiteks Eveliisi postitust ja mõtlen, kuidas vaeseke seal Keila paksude metsade vahel nii suurde infosulgu ja eluvalesse on suutnud end mässida, ometi reisib ka mööda ilma ringi. Eveliis, kuigi sa vahel lähed oma teemadega luupima :D, siis kui juhuslikult seda praegu loed, on mul sulle siin väike spikker, kuidas see õige kooselu ja abielu käib.

Niisiis, kui naine räägib iga päev mehe kuuldes, kuidas ta on 12 kilo juurde võtnud ning tal on liiga paks p*rse, ja nostalgitseb sealjuures oma 5aasta taguste piltidega postitades neid sotsiaalmeediasse pildiallkirjadega #olidajad ja #flashback, siis õige mees ei ütleks mitte iialgi, et kallis, leia endale trenn, mis sulle meeldiks ja proovi oma elu muuta, kui sa enesega rahul ei ole, see teeks sind palju õnnelikumaks. Oo, ei! Ei iial!

Õige mees ütleb heldinult, et talle meeldivadki justnimelt liiga paksud p*rsed. Ta avaldab hästi hoitud salduse – talle meeldivad isegi üüüüüüratud p*rsed. Ja lodevad p*rsed. Äravajunud p*rsed. Ja kui sul on veel ekstra hea, õige ja tark mees, siis kirsiks tordi sosistab ta sulle voodis kõrva, et talle meeldivad tegelikult pekised käsivarred ka. Eriti liiga pekised. On alati meeldinud.

Ja naine: “Oh, mis sa nüüd?!” Punastab kergelt ja nosib juba järgmine tööpäev otse lauasahtlist terve 250 grammise Fazeri šokolaadi kohvi kõrvale ära mõeldes, et ahh, tegelt pole tõesti hullu midagi. Samal päeval kordub kõik – hala, kuidas p*rse on nüüd küll vist ikka juba liiga paks. Õige mees… te juba teate, mis ta ütleb.

Kui õige-mehe-naine lõpuks mõtlema hakkab, et kuidas ometi ta oma kaasaga 5 või 10 aastat tagasi üldse kokku sattus, siis, kui naine oli sihvakas, sale, pringi pepu ja 12 kilo kergemana (arvestades, et mehele meeldivad tegelikult üüratud ja lodevad p*rsed), siis vaatab mees talle silmamunasisse ja vastab: “Kallis, eks ikka see vana hea sisemine ilu!”

Foto: pixabay.com

PS: Tegelikult arvan, et kui inimene (olgu ta naine või mees) on oma kehaga pidevalt rahulolematu (ja a la 12 kilo juurde võtnud) ning seda iga päev kurdab, siis tuleks pigem toeks olla ja julgustada midagi elus muutma.