Kingadest ja saabastest juba kirjutasin. Nüüd räägin seelikutest. Seelikutega on selline lugu, et neid ma tavaliselt ei kanna ega osta, pigem käin kleitide ja pükstega. Aga vot ükspäev tuli isu seelikute järele. Mulle meeldivad külmal ajal paksud mustad sukkpüksid, kleit/seelik ja madalad lakk-kingad kombo. Või miks mitte täpilised sukkpüksid + lakk-kingad 🙂

Aga kui ma sobiva kleidi või pükste eest võin 100 eurot välja käia, siis seeliku eest ei iial nii palju. Seeliku eelarve oleks mul mingi max 22 eurot, mis pole eriline summa, millega võiks kaubanduskeskustesse laiama minna. (Huvitav, kust üldse tulevad sellised isiklikud hinnapiirid, et vot püksid – 100 eurot, aga seelik – mitte rohkem kui 22? Mõlemad katavad ju tagumiku ära ning on sama funktsiooniga). Seepärast hüppasin kodu lähedalt Humanast läbi, äkki näkkab. Ja leidsin NELI seelikut ja KAKS pusa. Neid viimaseid ei olnud mul plaanis osta, aga mõnusad olid, vahel võib veits gängsta ka välja näha. Humanas oli 3 euro päev, seega kõik asjad, mis ostsin, olid kolmekas.

Leidsin väga mugava veniva halli veidi ülepõlve seeliku, täiesti lambise Nebraska pusa 😀 (superpehme on!), musta pehme pusa BLACK IS THE NEW BLACK ja Dieseli musta teksaseeliku. Kõik asjad olid nagu täitsa uued 🙂

Ja veel sain kaks seelikut, üks meenutab veits Jaapani koolitüdruku stiili 😀 ning osade jaoks võivad need üldse vanaemade-stiili meenutada, aga paksude mustade sukkpükstega ning õigete jalanõudega on täitsa coolid.

Jeps, mu sügistalvine riidekapp on 80% ulatuses must-tumehall, ma lihtsalt armastan musta ja halli. Suvel käin värviliste riietega, aga sügis-talvel on hoopis teine teema!

Ahsoo, küüned tegin ka salongis täna korda – täna punaseks, eelmine kord olid mustad. Ma olen oma küünetehnikuga nii rahul.

Nüüd on maksimaalselt tibijutte aetud, a miks mitte vahel.