Mis teete? Ma siin niisama lösutan ja ühtlasi ostsin just piletid SRI LANKALE! Ma isegi ei tea, kas ma olen rohkem elevil Sri Lanka pärast või seepärast, et MA LÄHEN SINNA OMA (ÜHE) PARIMA SÕBRANNAGA!

Ja mis veel nunnum – meie mehed tulevad ka kaasa.

Tegelikult hakkab mulle alles nüüd kohale jõudma, kuhu me läheme – ookean, rannad, jõed, metsik loodus, loomad, basseinid, kokteilid, džungel, lebo, merereisid, ujumine (28 kraadises ookeanis!)… Ja veel sõpradega! Ma olen varem tüdrukutega käinud, aga niimoodi paaridena mitte.

Kirjutan nats hiljem täpsematest plaanidest. Enne tuleb need teha 😀 Ja see on reisi juures üks parimaid asju. Vahel mõtlen küll, et oleks mõnus, kui keegi teine minu eest ära korraldaks, aga arvestades seda, kui käima ma end suudan seoses reisimisega tõmmata, siis ma ei saa salata, et tegelikult ikka vist tahan kõik ise teha.

SRI LANKALEEEEE!

Päise foto: shutterstock.com