Nagu ma eelmine nädal kirjutasin, sai sõbranna tasuta Weekendi piletid ja tekkis spontaanne idee kiire Pärnu tuur teha. Ööbimiskoha leidmisega mitte mingit probleemi ei olnud ning nii saime Estonia hotelli Medical osasse kahese toa. Sealses A osas ma käinud ei olnud ja olin meeldivalt üllatunud, kui avastasin, et meie tuba on ruumikas ja suure rõduga. Olime esimesel korrusel ning ei pidanudki nendes koledates “haiglakoridoridesse” seiklema.

39914710_536943683392371_3820506923145363456_n

Julgen öelda, et see tuba on kõvasti etem kui Laulasmaa karjuvalt remonti vajavad kambrid.

Endid sisse registreerides oli meie kõrval paar, kes olid oma toa kätte saanud ja tagasi vastuvõttu tulnud. Neil oli hiiglaslik mure, mida siis valju häälega kurtsid. Nimelt eelmine kord olid neil toas samuti kaks voodit kokku lükatud ja mees oli kahe voodi vahele kukkunud. Teenindaja oli kaastundlik ja lubas lasta seekord nende voodi kuidagi kinni aheldada, et mees ometi jälle kahe voodi vahele ei prantsataks. Kui me oma toa kätte saime, palusin sõbrannal väga ettevaatlikult magada – päris ohtlik voodi ikkagi!

Kuna meid tegelikult Weekend väga ei huvitanud, sättisime end rõdule, jõime mullijooki ja lobisesime mitu tundi. Kella 8 paiku õhtul mõtlesime, et võiks selle Weekendi üle vaadata.

21.00 umbes jõudsime sinna. Lasime KÕIKIDES järjekordades end läbi katsuda, kuni viimases etapis selgus, et oleme ikkagi vales järjekorras.

21.10 pressisime end Netsky lava juurde. Just oli kõlanud mu maailma lemmikum laul maailma kõige sitema soundiga. Kogu muss kadus kuhugi õhku ja rahva sumin käis muusikast üle. Ette poleks võimalik end enam pressida ja ega ei tahtnudki seal kehasid hõõruda.

21.30 olime pressinud end kuhugi teise lava juurde, mis oli veel sitem ning otsustasime hoopis midagi hamba alla leida. Nüüd tuleb Weekendi parim osa – friikad hapukapsaga ja rohke kastmega. Kuhjaga taldrikutäis junki 4 euro eest! Friikad 3 eurot ja hapukapsas 1 euro 😀 See oli imeline, kuna me ei olnud terve päev ka midagi väga söönud. Kokku kulutasin Weekendi alal lausa 6,5 eurot.

Umbes 22.00 olime selle lava juures, kus Prodidy peale tuli. Ütlen “umbes”, sest ma ei mäleta täpselt, mis kell see algas. Aga algas oma suure hitiga ning kuigi mu sõbranna on fänn (ma mitte), siis pidime tõdema, et mingit elamust ta sellest siin küll ei saa.

22.30 tegi mu sõbrants mingi korvallimängu, visates kõik pallid üheksasse erinevasse korvi ja võitis nokamütsi, mis oli kole kui öö. Ja vildakas nagu mõne hullu maailmavaade.

23.00 olime juba Weekendi alast välja ja mõtlesime, et ootame siis afteka ära.

23.30 olime voodis. Ilmselgelt ei viitsinud me seda oodata.

Hommikul käisime söömas, läksime spaasse saunadesse ja ujuma (sest me ju peatusime spaas, kuidas siis ei lähe), käisime uuesti söömas (sest tekkis ikkagi ka pannkookide isu) ning 12 hakkasime tagasi kodu poole sõitma.

Igati korda läinud nädalavahetus.

39409289_10210528458287384_8453106954108141568_n

Päise foto: pexels.com