Blogide lugemisele jääb viimasel ajal vähe aega. Parandus: aega tegelikult on, aga kuna minu töö sisu ja iseloom on pärast töövahetust kardinaalselt muutunud* ja kirjutan ning töötan tekstidega päris palju, siis saan mingid mulle iseloomulikud vajadused juba tööl rahuldatud. Blogide sirvimise harjumus on seetõttu veidi muutunud.

*Tuli just meelde mingi lambireklaam (lambikas siis, äkki oli hammaste valgendus…), kus videos ütles mingi tsikk, et tal on nüüd elu pärast reklaamitavat protseduuri 360 kraadi muutunud. Et siis…? 😀

Vaatasin just üle pika aja meie tuntud ja vähem tuntud mõjutajate (panin esmakordselt tähele, et seda sõna kasutatakse ka eestikeelsena) blogisid. Sattusin ühe mõjutaja uuendatud lehele, mida nimetati kooduspaigaks. Seal pidid kokku saama kõik endast ning ümbritsevast lugu pidavad inimesed. Tolle koondumispaiga ühel lehel oli juttu koostöövõimalustest, mille juures anti koostööpartnerile teada, et ükskõik, mil viisil Sa ka koostööd teha ei soovi, siis nad leiavad selle võimaluse! Lugesin ja kujutasin elavalt ette, kuidas mingi firma X ei soovi mitte mingil viisil selle blogijaga koostööd teha ja blogija on lahke ning leiab selle võimaluse. Mitte koostööd teha. Aitäh! Siiras vastutulek! 😀

Ma ei tea, äkki ma olengi selle paari kuu jooksul ajast maha jäänud ning olukord on ka blogimaastikul nii kardinaalselt muutunud, et… Kui Te edaspidi ei soovi mitte mingilgi viisil koostööd teha, siis palun vajutage siia. Täname!

Foto: pexels.com