Nüüd on vist juba traditsiooniks saanud, et kui reisilt tulen ja lennuk kodumaal (päevaajal) maandub, siis esimene asi, mida ma teen, on sushi tellimine. Esiteks sushi on vaieldamatult mu lemmiksöök. Mitte jaapanlaste moodi toore kalaga, aga ikka maakate moodi – küpsetatud, juustune, soovitavalt kreveti või kaheksajalaga. Ma söön tegelikult kõiki teistsuguseid ka, va mingeid kana, peekoni ning sarnaseid “päris” liha omasid. Teiseks, sellist sushit pole nagu väga Itaalias või näiteks Aafrikas saada ja mul tekib paari nädalaga päris kriitiline sushinälg.

Eile ootasingi lindilt meie kohvreid ja hops-hops tegin telefoniga MyChefist sushitellimuse. See ei ole makstud reklaampostitus ning tegelikult ei taha ma üldse kirjutada MyChefist, sest ega nemad sushit EI TEE, seega neile see au ei kuulu. Tahtsin kirjutada sellisest sushikohast nagu Little Japan. Tellisin varem alati Sushi Plazast, aga pärast seda, kui nad kukeseenesushi menüüst ära kaotasid, pole ma nende “õuele” enam sattunud. Samas ei ole mul aimugi, milline see Little Japani sushikoht füüsiliselt välja näeb ja kus asub, aga seal tehakse minu täielikku lemmiksushit. See on sõltuvus! Ma ei tea, mis nad sinna sisse paevad. Hero? 😀 Mitte et ma teaks, kuidas hero üldse manustatakse…

Panen siia Little Japani kodulehelt (millele ma praegu esimest korda läksin) screenshoti, loodan, et nad ei pahanda.

Screen Shot 2018-07-06 at 09.26.08

Lemmik!

Mul sealt veel üks lemmik tegelikult, aga no ma armastan sealt suht kõike.

Screen Shot 2018-07-06 at 09.28.15

Teine lemmik. Siin on märgitud, et UUS, aga minu meelest on see neil küll juba ammu menüüs. Võibolla on mingi väike nüanss muutunud.

Muidugi pole need üldse PÄRIS SUSHID. Üks on mingi tempura ja teine… Mul pole aimugi ja absoluutselt ei huvita ka. Nende “sushide” nimi võiks olla vabalt ka JUNN ja ma väidaks uhkelt, et minu lemmiksöögid on junnid. Seega postituse pealkirjas manitud “sushi” on petlik ja siinkohal ma vabandan inimeste ees, kes lootsid siit PÄRIS sushi kohta midagi lugeda. Väike üleskutse ka – ärge hakake sealt nüüd kõik kaheksajalaga sushit tellima, sest kui need järsku peaksid otsa saama sealt, siis ma ei tea, mis ma teen.

Nii ma siis tellisin juba lennujaamas esimese asjana meile hiiglasliku portsu sushit, tulime koju, peagi juba oli tüüp ukse taga ja ulatas mulle tellitud varanduse. Lahmisime selle sisse nagu oleks viimnepäev käes ja heitsin pärast seda voodist taritud tekiga suure toa diivanile kerra. Uinusin silmapilkselt, sest lennurohtude mõju ei olnud veel kadunud. Õhtul sain ka kassid kaissu.

Mul pole see, et “reisimine on mõnus, aga oma kodu kõige parem”, mul on pigem see, et järgmine kord reisin lihtsalt oma tekkide ja padja ja voodi ja diivaniga 😀

406EB48C-E48E-43B4-A19E-C186957B9610

Kodus

Mis teie lemmiksushi on ja kust tellite? Kas olete pigem MyChefi või Wolti kasutaja? Või tellite otse sushikohast? Muide ma alles hiljuti avastasin, et otse sushikohast tellides on transport üldiselt tasuta, kui teatud summa piires tellid. Ma ei tea, miks me kõik siin neid vahendajaid kasutame ja neile peale maksame. Mugavus?