Osalt tahaksin ma end seest tühjaks kirjutada (kui see võimalik üldse on), teisalt ma lihtsalt ei tee seda, sest see nõuab sisekaemust ja süvenemist. See mõte kõlas nüüd täpselt nii, nagu mul sõbrannale kunagi ammu-ammu boyfriend ütles, et tead, ma nägin poes ühte CD plaati ja tahtsin sulle osta, aga… ma ei ost 😀

Aga suvalist pläma võin ju ajada. Sekkarileiud ehk Agnes kirjutas eile üle pika aja postituse koos piltidega, kus ta muidugi särab, nagu oleks lotoga 300 000 eurot võitnud, aga minu meelest särab ta alati nii. Super näide, et ilus inimene lihtsalt ongi ilus 😀 Tavainimene (mitte nagu tavaline inimene versus ilus inimene, vaid blogija Tavainimene :D) kirjutas kunagi nii:

Väga noore, väga pika ja väga kõhna inimese seljas näeb kuitahes pentsik riietus välja nagu kõrgmood.

Mitte et Agnes pentsik oleks, ei. Lihtsalt mu meelest see on väga tabavalt öeldud, laiendage seda, kuidas tahes. Samas ma tean, et maitsed on väga erinevad, aga mulle tõesti visuaalselt meeldivad mingi piirini kõhnad inimesed. Ilusad vormis kurvikad naised meeldivad tegelikult ka 🙂

Sekkarileidude Agnese kaltsukaleide on vähemalt mul küll nii põnev vaadata ja ta viimane postitus pani mind oma viimaste kaltsukaostude peale mõtlema. No näiteks…

51F47956-8A05-4BFE-A3C8-4AE67EFA34AC

Õhukesest materjalist pintsak-jakk-pluus Paavlist. Maksis 4 eurot. Need punased Conversid on juba vana leid Sõbralt Sõbrale kaltsukast, maksid 1,50, kui õigest mäletan.

Siin allpool on see lilleline õhuke pintsak-pluus paremini näha. Lisaks Paavlist lühikesed püksid (2 eur), suvakas valge särk (2 eur), sõjaväeroheline jakk (3 eur).

09467172-BC74-43ED-BBC2-A7877FFC4EC9

Juuksed toonisin mõned päevad tagasi pesus mahakuluva värviga oranž-roosaks, sest… see värv vedeles mul kapis ja miks mitte 🙂

B4887A54-870E-4892-8D46-7C0F55468E63

Must kleit – ostsin just Kaubamajast, oli allahinnatud ja maksis 48 eurot. See oli nii minulik, ma ei saanud ostmata jätta. Paremal all nurgas on üks hiljuti ostetud pluus Paavlist, maksis paar eurot.

Must kleit on Althea oma. Mingi Eesti bränd, aga mu meelest saanud liiga vähe tähelepanu. Kaubamajas Althea sektsioonis ringi käies tundub kohati nagu ta oleks mingi Montoni vana-vanaema, aga tegelikult on seal  konservatiivsemate riiete kõrval ka väga vahvaid leide.

8A053F54-B81D-4FDD-8DC9-B1F992AC7001All pildil ülevalt vasakul on lapse kaks paari pükse ja üks kampsun – Paavlist, 4 eur/ ese. Kampsun on pehme ja helesinine tegelikult. Rohelised ja valged püksid on minu omad, valged sain Haapsalust hiljuti mingist kaltsukast (maksid äkki 3-4 eurot) ja rohelised kott-püksid… issand, just ostsin, aga ma ei mäletagi, kust… Ka mingi paar eurot. All vasakul on minu hallid teksad (Haapsalust, paar eurot maksid) ja roosad õhukesed püksid Uuskasutuskeskusest (maksid 1 euro). Pintsak on Sõbralt Sõbrale poest, maksid paar eurot. Mitte päris minu stiil, aga samas mõni päev vast tuleb tuju kanda 🙂

53FAC24C-D2E9-43D5-99C0-E71C5750A17D

Tulles tagasi juuste juurde, siis juuksur kärpis neid ikka korralikult. Mul kasvavad juuksed väga kiiresti, aga kahjuks murduvad ka liiga lihtsalt (ükskõik, mis hooldusvahendeid ma ei kasutaks!). Enne ja pärast:

Ostsin Tradehousist mingi lokitangi moodi värgi ka, sest sirgendajaga keerates ei tule laine pähe üldse lihtsalt. No ja kulme värvisin esimest korda elus täna ise, sest sõbranna veenis mind, pidavat megalihtne olema. Ma ei tea, mis ma ette kujutasin, et seda ise värvimist kartnud olen – et värvin mööda ja saan sellised kulnud kulmud nagu praegu moes? 😀 Igaljuhul tulemus tuli mul mu meelest viisakas ja oli tõepoolest megalihtne.

Puhkus algas. Aga pole üldse sellist tunnet, et yeah, f*cking yeah, nagu varem puhkuse saabudes :D. Kui mul varem oli puhkuse alates umbes mingi selline mood:

ready-to-party-funny-gif

… siis nüüd olen ma tööl olnud ka iga päev selline 😀 Ma oleks vabalt edasi pannud, suva see puhkus aga samas eks natuke on ikka mõnus ka, umbes midagi sellist:

giphy

Pole see ka kõige halvem emotsioon just 😀

Reisile ostsin kaasa lastele ka erinevaid mängukaarte, võtsin ka lendava taldriku (nostalgialaks!) ja otsin pildil oleva takjapallimängu. Mingitel hetkedel läheb neid ilmselt vaja.

D16AF9A3-793C-44AD-9A5E-9E7F7ACCACD4

Kaelatugi lapsele lennukisse

Veekingad võtan seekord lapsele kaasa, need saatis mulle Aquatics. Meil pole selliseid varem olnud, aga laps saab kivikliburannas ka möllata nüüd.

E2BE14F7-3BD5-4494-B103-80E8EF1117B5

Mis veel… Jätkuvalt otsib üks kiisuke kodu. Pesaleidjaga suhtlesin ka, ilmselt pakun ise kiisupojale hoiukodu, kuni ta päris koju saab. Paari nädala pärast saan ta Tallinna tuua, praegu ta veel liiga väike emmest lahutamiseks. Aga no need silmad… Hästi uudishimulik ja inimsõbralik kiisuke on 🙂

IMG_1071

OMG, ma tahan teda ise, aga ma tean, et ma ju ei saa!!!

Nüüd ma lõpetan. Kallan väikse veini ja äkki vaatan isegi mingit õudukat…