1. Kas teil on olnud nagu niimoodi, et kätte jõuab reede ja mõtlete, et teete mõnusa koduse nädalavahetuse, et lösutada, päevitada ning puhata välja, sest järgmisel nädalal on juba ees ootamas kaks õhtut sõbrannadega, üks üritus töökaaslastega, lisaks kohtumine maakleriga ja valmistumine reisiks, pluss igapäevatöö jne? Nii, no midagi sellist teil kindlasti on olnud.
  2. Aga kas teil on olnud ka nii, et kõige selle juures, kus te reedel just mõtlesite nädalavahetusel puhata, teete te 2 tundi hiljem töökaaslastega plaani, kuidas võiks õhtul hoopis kokku saada ühe töökaaslase Kadrioru terrassil, mehed kaasa võtta ning veini ja booli juua ning veits jämmida?
  3. Ning siis, kui te olete selle reedese jämmimise ära teinud, on teil olnud nii, et mõtlete laupäeval, et ohh, nüüd võtab lõpuks aja maha, ning 2 tundi hiljem kutsute lambist sõbrad endale katuseterrassile külla, sest ilm on ju nii mõnus ja veini on ka kapis ja… Ja need sõbrad kõik tulevadki, mis omakorda viib selleni, et me läheme välja ja ma naasen pool 6 hommikul.
  4. Ja noh, on teil olnud ka nii, et arvestades kõike seda nädalavahetuse jämmimist ja tuleval nädalal juba kolme õhtust üritust, mis ees ootavad, kutsute te veel üheks järgmise nädala õhtuks sõbrad külla? Sest lihtsalt ongi nii tore!

Et kui ma lähiajal südari saan, siis teate – mu sõbrad tapsid mu.

Päise fotol siis õhtune Kadriorg ja pisike pilu merd, mis meie vaadet kaunistas.