Mõtlen valju häälega

Mõtlen valju häälega

Ei saaks öelda, et iga päev päevläbi kuni magama kukkumiseni kiire on, aga ometi ei suuda ma teha mõnda paari lihtsat asja, mida ma iga päev edasi lükkan:

 • Tellida endale uus ripsmetušš. Vana ilmutab hinge heitmise märke ja ma tõesti vihkan mingit pudist tušiharja. Piisaks kolmest klõpsust Internetis, aga… avan kõikvõimalikke lehti, aga mitte seda, kust saaks meigivärki tellida.
 • Kirjutada kinnisvaramaaklerile vastu ja leppida kokku aeg kohtumiseks. Ja siis ka sinna kohale minna 😀
 • Panna pangas konsultatsiooni aeg kirja. ENNE, kui uus kinnisvarakrahh tuleb. Ja siis ka kohale minna. ENNE!
 • Kirjutada perearstile. Põhimõtteliselt pean moodustama 4 lauset, siingi juba olen neid rohkem moodustanud praegu.
 • Helistada ja Kaia juurde kulmude aeg panna. Kulmude aeg on nii hea väljend. Või siis kulmuaeg. Aga ma lasen ikkagi kaks kulmu teha. Tuleb hiljem ka kohale minna, aga no alustaks sellest helistamisestki.
 • Kirjutada salongi ja panna endale ning lapsele koos juuksuriaeg. Miks see ei ole juusteaeg vaid juuksuriaeg? Sama teema – tuleb kohale ka loivata. Tõenäoliselt peaks see toimuma siis nädalavahetusel, aga ma kunagi ei tea ette seda nädalavahetuse tunnet. Tavaliselt just siis, kui pean kuhugi minema, on see koht, kus ma tahaks olla horisontaalses asendis ja nautida gravitatsioonivõlusid üle terve keha.
 • Peaks panema paika, mida me Itaalias lastega teha saaks. Umbkaudu ma tean, aga peaks nüüd täpsemalt vaatama, et kus ja mis ja äkki ka midagi kaasa printima.
 • Mulle tuli info, et lennuki check-in on avatud. Kui keeruline oleks mul see ära teha?! Ometi…
 • Peaksin tellima kassidele suure koguse kassitoitu meie reisi ajaks. Ja neile rääkima, et me läheme mõneks ajaks ära 😀 Mul tuli praegu meelde, kuidas me teisipäeval sõbrantsiga meie katusel pärast tööd õhtust päikest nautisime ja miskipärast lemmikloomadest rääkisime. Meil mõlemil on olnud väiksena igasuguseid närilisi ja jagasime kogemusi. Sõbranna räägib, kuidas kõikidest tema närilisest oli üle prahi ikkagi vaid üks loom – see oli tema rott. Mismoodi, küsin ma. No ta oli nii tark ja temaga sai nagu rääkida. Ma reaalselt kujutasin ette, kuidas sõbrants läheb töölt koju, päev on olnud selline raske, mõni mure hingel, võtab väikse veini ja hakkab siis rotiga tööasju arutama. Täpselt nii see kõlas. Kuigi ma tegelikult tean, et rotid on targad. Tunnevad oma omaniku ära ja reageerivad nimele ja… nendega saab tööasju arutada.
8E48406A-97C0-4E55-A087-E9CDE35689B6
Mu rotilausujast sõbranna-töökaaslane 🙂 Klaase on kolm, sest lapsele kallasime limpsi, aga ta lõpuks ei tahtnudk.

Samas koristasin ma eile pärast tööd täiega korterit ja ei saaks öelda, et ma laisk olen. Miks ma siis ei viitsi neid paari klikki või kõnet teha?! Selle asemel, et kirjutada maaklerile või panka, ma kirjutan siin lihtsalt sellest, kuidas ma pean maaklerile ja panka kirjutama.

NB! Palun seda postitust mitte segamini ajada postitustega stiilis “Mul on nii kiire koguaeg ja nii sisutihedad päevad – juuksepikendused vaja panna ja küüned ja siis pean sõbrannadega veinitama minema ja lapse lasteaiast ära tooma ja kaltsukates vaja käia ja täna murdus veel geelküüs ka ära.”

Ja mis te arvate, et ma lähen nüüd mõnda nendest asjadest tegema?! Ei, ma lähen külmkappi, võtan maailma parima sidruni-laimiglasuuriga pulgajäätise, söön selle nelja ampsuga ära (sest jäätist ei lakuta!) ja hakkan ajakirja lugema.

Päise foto: pexels.com

12 thoughts on “Mõtlen valju häälega

 1. Tere, Triin!

  Juhul kui Sul on kodu müümise plaan, siis… siis mina just otsin Kalamaja kandis sobivat. Lihtsalt mainin ☺️

     1. Oojaaa. Kui ma ühel päeval panka röövin, siis ütlen kohtus ausalt, et hallooo, Kalamajas ilma selleta ei saa. Ju kohtunik mõistab 😂

     2. Siin ongi nii vähe pakkumisi, et see kruvib veel omakorda hinda üles. Pangarööv on selles olukorras elementaarne 😀

 2. I see you, ma ei lähe vahest 3 kuud juuksuri, kuna ma ei v i i t s i sinna helistada ja pärast mõelda ja planeerida omi asju nii, et sinna ajale kohale jõuda…
  ja ajakiri ning jäätis kõige selle asemel on absolutely õige valik.

  1. Kui helistada ei viitsi, siis aitab ka selline juuksurisalong, kus saab online-broneerida, aga ma ei viitsiks seda ka hetkel teha 😀
   Siiski paar asja sain siit listist täna hommikul tehtud.

   1. Mul täpselt sama. A ma lahendasin selle lõpuks nii, et panin iga kord juuksuris olles juba uue aja kinni. Nii et siis jäi ainult see õigel ajal kohale jõudmise vaev.

 3. Mingi imelik tähtede seis vist… Mul sama jama, muudkui prokrastineerin. Aga kui on nädalakese paar oodanud ja keegi pole otsa saanud, ehk siis ootab veel mõne päeva, nädala…

 4. See selline sihitus ja konsentratsooni kadu on selline vaikselt kulgev enesenautimine ja stagna, mis kutsub esile igavusdepressiooni, vaja oleks sellist kiiresti perselaksuna kulgevat majanduslangust ja saaks jälle ostsast peale. Ma arvan, kui keegi on õppinud selgegeks rottide keele, siis on tühi asi õppida seintega ja televiisoriga rääkima. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *