Jagan kasulikku infot

Jagan kasulikku infot

Täna ma tahaksin jagada teiega kasulikku infot.

Kasulik info nr 1: Film “Get Out” 2017 on väärt vaatamist. Mitte, et paljud filmikriitikud ja portaalid sellest juba ei pasundaks. Ma ei tea, miks ma seda alles nüüd vaatasin. Tegelt tean küll, ma arvasin enne, et see on mingi peredraama ja hallukafilm, mitte mõttega horror-triller ühiskonnast, rassismist… Kui on midagi, mida ma ei salli, siis on need hallukafilmid, ja seda olen ma siin küll juba üksjagu maininud. Ma lihtsalt ei mõista, miks ma peaksin vaatama filmi, kus keegi kujutab midagi ette, mida tegelikult polegi või on ainult ta peas. Sama, nagu keegi räägiks täiesti seosetult, mis ta eile unes nägi. See oli UNI. Keda huvitab! Ainult sind ennast, arvestades seda, et äkki see ikkagi on su alateadvusega seotud. Ette võtsingi filmi just lõpuks seepärast, et kõik kiidavad. No ok, vaatan siis ka ära. Väga rahule jäin! Mul on tavaks pärast hea filmi vaatamist teatud inimestele saata filmist screenshot ja karjuda alla “Megaaaaa!” Seda ma tegin! Väga teistmoodi, ent ometi tuttavlikud elemendid. Ei ole hallukaid! Pinge on! Sisu on!

Kasulik info nr 2: Ärge vaadake filmi “It” (2017). Miks? Sest see on HALLUKAFILM! 😀 Või tegelt vaadake, kui teile meeldivad hallukad (ja jutte teiste unenägudest kuulata). Ja kui vaimustute eriefektidest, siis vaadake ka. Seal on VÄGA HEAD eriefektid. Tõesti on!

PS: Laps tuli praegu siia, vaatas päise pilti ja ütles: “Oot, see on ju Pennywise – now we aren’t strangers. Are we?”  Jeesus, kust ta teab?! Ma kasvatan ikka täielikku enda järglast! Tuleb välja, et laps on vaadanud sellist videot:

Kasulik info nr 3: Soovitan vaadata “Brawl in Cell Block 99” 2017. Vince Vaughn teeb hoopis teistmoodi rolli! Väga vinge film! Sellised armastusfilmid mulle meeldivad 😀 Natuke Tarantinolik. Loomulikult ei tasuks üldse nii suure legendiga võrrelda, aga ma ei saa midagi teha, et mulle tuli meelde “Django Unchained” (üks minu kõige lemmikum film üldse!), sest ka seal lendas s*taks verd ja mees võitles oma naise eest! Jah, filmis on ka Hollywoodi ja mõni selline koht, et “issand, miks ta pidi sinna vette praegu hüppama”, kuid lõppkokkuvõttes on vinge. Natuke meenutas ka Denzel Washingtoni ja filmi “The Equalizer“.

Loodan, et olen nüüd kõvasti kasulikku infot jaganud ja üldse mitte neile filmidele reklaami teinud. Eriti esimesele ja viimasele.

Päise foto: people.com

PS: kes ära vaatab, andku pärast teada, kuidas meeldis? 🙂

 

 

16 thoughts on “Jagan kasulikku infot

 1. Mulle meeldis It kinematograafia poolest, tõeliselt nauditavalt tehtud film, kuid sisu jäi lahjaks, ei olnud seda õudu, mida lootsin.

 2. Mulle It üldse ei meeldinud. Mitmeid kordi kinos mõtlesin, et lahkun, aga suutsin siiski vaid pool h enne lõppu seda teha. Ei kahetse ega kripelda, et lõpuni ei olnud. Üldse ei saa selle filmi haibist aru.

 3. Paistab, et sulle meeldivad õudukad. Ehk oled juba näinud, aga minu jaoks oli möödunud aasta üllataja Happy Death Day. Ma olen siiani vaimustuses.

 4. mulle just it väga meeldis! ma muidu olen elus vaadanud vist ainult kahte õudukat algusest lõpuni ja siiani näen õudusunenägusid nendest, it oli mu jaoks piisavalt mitteõudne, õudussugemetega perefilm, nagu nad räägivad 😀 sisu jäi veits nõrgaks jah, aga meelt lahutas hästi ja ma bill skarsgårdi pennywise’i väga nautisin.

 5. See ‘Get Out’ meeldis mulle ka. Sisu oli uudne ja põnev, aktuaalne. Psühholoogi/psühhiaatri vastuvõtule mõnda aega ei kipu.. 😀

  1. Hüpnoos tundub üldse nii julm, et ma isegi pole julgenud mitte ühtegi osa sellest Eesti hüpnotisööri saatest vaadata 😀

 6. Mulle meeldis ka Get Out väga! It aga ei suutnud mind kuidagi üldse vaimustada, viis koguaeg mõtted Otto-Triinule.

  Thriller/horror žanrist soovitaksin kindlasti filmi “Split”.

 7. Vaatasin just ka mõni päev tagasi “Get out” ära ja kohe mõtlesin, et tõenäoliselt Ebapärlikarbile see meeldiks, sest sellised filmid paistavad sulle meeldivat 🙂
  “It” on ka nähtud ja ei tekitanud erilisi emotsioone. Olen ka nn vana “It”-i näinud ja selle lõpp oli täitsa absurdne ja film ise oli märksa rahulikum. Uues ikka verd ja jäsemeid tiba lendab.

 8. Get out on väga hea film. Aga ma ei tea, kas saan sulle andeks anda, et sa seda kolmandat filmi soovitasid. See oli lihtsalt nii rõve ja vastik film ja mitte ainult visuaali, vaid ka sisu poolest. Õõh, kui halb 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *