Täna ma tahaksin jagada teiega kasulikku infot.

Kasulik info nr 1: Film “Get Out” 2017 on väärt vaatamist. Mitte, et paljud filmikriitikud ja portaalid sellest juba ei pasundaks. Ma ei tea, miks ma seda alles nüüd vaatasin. Tegelt tean küll, ma arvasin enne, et see on mingi peredraama ja hallukafilm, mitte mõttega horror-triller ühiskonnast, rassismist… Kui on midagi, mida ma ei salli, siis on need hallukafilmid, ja seda olen ma siin küll juba üksjagu maininud. Ma lihtsalt ei mõista, miks ma peaksin vaatama filmi, kus keegi kujutab midagi ette, mida tegelikult polegi või on ainult ta peas. Sama, nagu keegi räägiks täiesti seosetult, mis ta eile unes nägi. See oli UNI. Keda huvitab! Ainult sind ennast, arvestades seda, et äkki see ikkagi on su alateadvusega seotud. Ette võtsingi filmi just lõpuks seepärast, et kõik kiidavad. No ok, vaatan siis ka ära. Väga rahule jäin! Mul on tavaks pärast hea filmi vaatamist teatud inimestele saata filmist screenshot ja karjuda alla “Megaaaaa!” Seda ma tegin! Väga teistmoodi, ent ometi tuttavlikud elemendid. Ei ole hallukaid! Pinge on! Sisu on!

Kasulik info nr 2: Ärge vaadake filmi “It” (2017). Miks? Sest see on HALLUKAFILM! 😀 Või tegelt vaadake, kui teile meeldivad hallukad (ja jutte teiste unenägudest kuulata). Ja kui vaimustute eriefektidest, siis vaadake ka. Seal on VÄGA HEAD eriefektid. Tõesti on!

PS: Laps tuli praegu siia, vaatas päise pilti ja ütles: “Oot, see on ju Pennywise – now we aren’t strangers. Are we?”  Jeesus, kust ta teab?! Ma kasvatan ikka täielikku enda järglast! Tuleb välja, et laps on vaadanud sellist videot:

Kasulik info nr 3: Soovitan vaadata “Brawl in Cell Block 99” 2017. Vince Vaughn teeb hoopis teistmoodi rolli! Väga vinge film! Sellised armastusfilmid mulle meeldivad 😀 Natuke Tarantinolik. Loomulikult ei tasuks üldse nii suure legendiga võrrelda, aga ma ei saa midagi teha, et mulle tuli meelde “Django Unchained” (üks minu kõige lemmikum film üldse!), sest ka seal lendas s*taks verd ja mees võitles oma naise eest! Jah, filmis on ka Hollywoodi ja mõni selline koht, et “issand, miks ta pidi sinna vette praegu hüppama”, kuid lõppkokkuvõttes on vinge. Natuke meenutas ka Denzel Washingtoni ja filmi “The Equalizer“.

Loodan, et olen nüüd kõvasti kasulikku infot jaganud ja üldse mitte neile filmidele reklaami teinud. Eriti esimesele ja viimasele.

Päise foto: people.com

PS: kes ära vaatab, andku pärast teada, kuidas meeldis? 🙂