Kui omad liiga suurt ettekujutlusvõimet…

Kui omad liiga suurt ettekujutlusvõimet…

Hundi Ulg (eeldan, et see oli too tuntud veteranblogija, aga vahet pole, sama hästi oleks see võinud olla Henry või mõni suvaline meeshunt metsast) kirjutas Eveliisi blogisse täna minu jaoks mõtlemapaneva kommentaari.

Mnjah. Mind huvitab üks asi. Mis paneb ühte naisterahvast pildistama oma jalgevahe piirkonda ja sellise foto kuhugi üles riputama? Meesterahvana see mind muidugi vaatajana ei häiri, pisut ehk isegi … kuid siiski. Mida mõeldaks minust kui kaalust ja kehast kirjutades teeks endast ka selliseid pilte ja paneks oma blogisse üles.

Mul läks fantaasia täiesti käima, kujutasin ette Hundi Ulu (või mõne muu Eesti mehe) Instagrami kontot:

pexels-photo-383603
Being sexy is all about attitude, not body type. It’s a state of mind. #sexyashell #spiritfree #tanned #hot #sexy #hotboy

 

Screen Shot 2017-12-30 at 20.08.50
When you are balanced and when you listen and attend to the needs of your body, mind, and spirit, your natural beauty comes out. #naturalbeauty #freespirit #sensual # naturallook #socialmediainfluencer #lookingcute

 

pexels-photo-753499
Haters never win. I just think that’s true about life, because negative energy always costs in the end. #livinlavidaloca #hatersgonnahate #sexyman #christmasspirit #inspiration #don’tcare

 

Screen Shot 2017-12-30 at 20.34.16
Having haters is just a part of the business, and the more haters you have, the more people like you – that’s how I view it, because I try to see the positive in things. #crazytatoo #motivation #healthylifestyle #lifequote #ootd

 

fitness-2395374_960_720
GIVEAWAY TIME. No one’s perfect and you just have to accept your flaws and learn to love yourself. Tag someone who might be interested in sunglasses. #fitness #minipants #sixback #summerfashion #sunglasses #manpower #biggiveaway

 

man-979980_960_720
Mixed feelings, like mixed drinks, are a confusion to the soul. #Positivevibes #naturallook #lovewater #lovelife #muah #nomakeup

PS: Ilusat vana aasta lõppu ka!

Kõik pildid on võetud pixabay.com ja pexels.com lehelt.

 

 

 

8 thoughts on “Kui omad liiga suurt ettekujutlusvõimet…

          1. pildi all on nõh, “turn your face to the sun” jne, ehk pööra oma nägu päikese poole, aga pilt on.. kõigest muust kui näost.

  1. Hahaha väga hea postitus. Samas kahju, et on olemas nõme stereotüüp nagu mees oleks naisest a priori mõistlikum ja loogilisem inimene. Aga siis tulevad sellised naiste idiootsed (vastukäivad, ajuvabad) postitused, mida tõesti ükski mees ei teeks, ja kinnitavad toda stereotüüpi veelgi. Isegi kõige suuremad mees-ilueedid (no nagu Ronaldo jne) ei pane idiootseid captione oma lambi seksikatele piltidele. Näide sellest ühest mehest siin, kes siiski suudab end väljendada sama ajuvabalt, kõigutab nüüd mu argumenti, aga see on siiski ebatavaline erand 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *