Sellel aastal leidsin kaks väga head artisti, keda tahaksin ka teiega jagada. Ma olen alati väga õnnelik, kui leian mingi uue lemmiku, kelle muusikasse süveneda ja keda siis autos ummikutes kedrata, et igapäevane rutiinne autosõit natukenegi meeldivamaks teha. Kui mul mõni uus plaat, siis isegi ootan hommikust pimedast tööle sõitu, ma kaon muusika sisse täitsa ära. Mitte ummikutesse. Äkki leiate teiegi siit uue lemmiku. Raadiost tuleb ju ainult p*ska 😀 Mõlema esitaja plaadisoovi kirjutasin ma jõuluvanale 🙂

Benjamin Clementine

Selle esitaja peale sattusin ma see aasta fotokoolis käies. Üks fotograaf, kes loengut andis, lasi enne tunni algust loenguruumis mingit oma lemmiklisti lauludest. Nii, kui see “London” mängima hakkas, olin ma nagu ma-pean-teadma-mis-lugu-see-on-muidu-suren. Õnneks mu SoundHound äpp tuvastas loo. Nüüd saan teile ka lasta.

No ja jagan ühte veel. Aga kogu plaat on ülihea!

Ja teen esitaja – Bob Moses. Selle leidsin nii, et vaatasin mingit filmi ja ühel hetkel seal filmis kimas tüüp jalgrattaga läbi linna ja väga salapärane lugu oli taustaks. Jälle aitas mind äpp hädast välja ja tuvastas. Ma praegu isegi ei tea, milline Bob Mosesi lugu see oli seal filmis, aga kogu ta muss on lihtsalt väga mõnus.

 

Mis teie lemmikud on? 🙂