Vist “Terevisioonis” oli mõni aeg tagasi mingi Eesti tuntud youtuber intekat andmas. Täna kuulsin teda rääkimas raadios, kui tööle sõitsin. Youtube’s ei ole ma teda kunagi näinud. Rääkis täpselt sama juttu nagu lindi pealt. Ilmselt küsitakse palju samu küsimusi, ja nüüd, kui ta seda sama asja juba teist korda rääkis, jäin mõtlema…

Ta seletas, et kui ta youtuberina alustas, siis oli see Eestis uus asi ja ta surfas/ratsutas/lendas/sõudis (ma ei mäleta, mida ta täpselt tegi) sellel uudsuse ja positiivsuse laineharjal. Mingi hetk aga tulid HEITERID! Ja kui heiterid tulid, siis hakkasid nad kirjutama talle kommentaarideks igasugu roppusi. Ikka lausroppusi!

Ja vot SIIS… sai see youtuber aru, et TA TEEB ÕIGET ASJA! Nii ta ütles.

Mingid heiterid tulevad ja hakkavad su video all ropendama ja selle järgi saab inimene ära tunda, et ta teeb õiget asja?!

Kas keegi seletaks mulle selle lahti palun? 🙂

Foto: pexels.com