Ood zumbatrennile

Ood zumbatrennile

Ood zumbatrennile

Oo, zumbatrenn…

MA VIHKAN SIND!

**

Tegelikult ei vihka ma muidugi zumbat. Ma ikka vihkan iseennast zumbatrennis, sest ma olen seal umbes samasugune nagu ma oleksin siis, kui mind homme viidaks silmad kinni seotuna kohe startivale kosmosesüstikule. Alguses vaataks ringi, et kuhu krdi kohta ma sattunud olen ja siis PAANIKA! Mul oli tõesti selline tunne, nagu mind valdas ülikoolis IGAS saksa keele tunnis, kus ma lihtsalt tahtsin ära joosta. Ühe korra jooksingi. Aga pidin tagasi tulema. Zumbasse ei pea! Seda enam tekib küsimus, miks ma end meelega alavääristada tahan!

Ma teadsin, et mul on sellega veidi probleem, et kui üks keha pool teeb ühte ja teine teist, siis on väike error. Kui ülemine keha pool teeb üht ja alumine teist, siis on samuti error. Ma rohkem nagu sükroonivend. Ja jällegi, teades kõike seda, miks ma ometi sinna läksin? Aa õige, lasin end sõbrannal ära rääkida! “See pole üldse nii hull, kõik on algajad!” Kui 10% liigutuste järele tegemine (kui sedagi!) ei ole üldse hull, siis ma ei tea, mis on?! 1%?

Lõppkokkuvõttes trenni ju keha sai. Peksad lihtsalt kuidagigi kaasa ja keha higistab ikka, aga kui õpetaja selle kõige juures on megaseksikas oma puusatööga ning mina lihtsalt koormaks iseenda puusadele, siis…

Olgu see esimene ent viimane kord! Tuim muusika taktis hantli tõstmine – siit ma tulen!

Foto pixabay.com

9 thoughts on “Ood zumbatrennile

 1. Hahhaha! Aga näe, ära tegid!

  Ma olen Zumbas see, kes läheb alati vasakule kui kõik teised lähevad paremale jne. Viimane kord olid kaks mees ka grupis ja no mine pekki kui palju paremad nad minust olid. Mul täiega lõbus sellegipoolest. 😀 Õnneks, ma kaugele hästi ei näe ka, seega ei näe peeglist kui tobe ma välja näen seal kõigest väest valele poole vehkides.

 2. Zumba on minu lemmik:) alguses olin ka nagu kuu pealt kukkunud, aga juba teisest trennist hakkavad sammud selgeks saama ja siis edaspidi on juba lausa mõnu 🙂 kaloreid kulub ka üksjagu! Igal juhul võiks veel proovima minna. Kes treener on?

  1. Katriina Maidla. Ma siiski ei usu, et seal misagi selgeks saan, sest asi pole isegi sammude meeldejätmises, vaid selles, et ma ei oska seda sammu üldse õigesti tehagi 😀

 3. Zumba ongi ainult selleks olemas, et enese üle naerda. Keegi seal kedagi ei õpeta, midagi iial ühelgi moel tõsiselt ei võeta, ainult mingi karglemine ja kuidasiganes tegu. Janoh, seega vist lust.

  Mul on suhteliselt okei koordinatsioon. Mulle päriselt meeldivad tantsulise aeroobika ja stepaeroobika tunnid. Sest nii äge on õppida õige jalaga astuma ja pöörded ja käed ja värk. Ja et see mul välja tuleb, meeldib mulle eriti. Ja ma omaarust tantsin niisamagi hästi palju.
  Zumbas oli mul kaks vasakut jalga, mõlema otsa suutsin ma komistada ja terve aja tervenisti tobe olla. Kõigil on.

 4. Ma armastan Zumbat, aga mu lemmiktreener on titepuhkusel juba päris kaua olnud. Zumba on selline trenn, kust treenerist oleneb palju, sest treeneril vabad käed kava kokkupanekul.

  Aga muide, mida ülikoolis õppinud oled, et seal saksa keelega pidid maadlema? 😀

  1. Ma õppisin TTÜs majandusteaduskonnas turundust, aga saksa keel oli mul koolis esimene keel ja oskasin seda vist isegi rohkem kui inglise keelt tol ajal :S

 5. Samuti vihkan Zumbat. Tundub nii nõme ka tobe. 😀
  Ma käisin korra ka mingis sellises trennis, kus on samme ja siis on nö vabakava. Jummmalast pekkis. Ma tahtsin terve trenni jooksul sealt ära saada. Ma vist isegi ei higistanud, sest ma ei tahtnud seda teha 😀😀😀
  Seega ma mõistan su oodi zumbale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *