Blondid momendid

Blondid momendid

Käisin laupäeval poodides. Oli vaja linnas paar tundi laiaks lüüa. Peale õnnestunud shopingutuuri Kaubamajas põikasin korraks sisse Mango poodi. Pole sealt ammu midagi ostnud, aga pauhti – nägin rippumas lihtsalt imeilusat pikemat sorti pluusi, sellise mustriga ja sarnase tegumoega:

Screen Shot 2017-09-12 at 07.57.34
Screenshot Mango kodulehelt

Haarasin S numbri ja läksin kabiini. Selga panemine ei läinud libedalt, sikutasin ja mässasin – ei läinud hästi kehast alla. Arvasin, et külje peal kuskil äkki lukk, mis vaja lahti teha. Ei leidnud. Ma ei andnud alla ja toppisin edasi, kuni lõpuks oli see pluus mul seljas. Peeglist vaadates ja väljast poolt täiesti normaalselt, aga seest poolt olid mingid asjad nii tihedalt ümber keha, et see ei saanud normaalne olla. Mõtlesin, et mis siis ikka, kahju, et disainer nii ilusa pluusi lõigetega mööda pani. Hakkasin seljast ära kiskuma ja jäin veel kinni ka. Olin peaaegu et abi kutsumas, kui ikka kuidagi õnnestus see pluus seljast ära saada. Huhh. Ning mis ma siis avastasin – see ei olnud pluus. Selle pluusi all peidus olid PÜKSID ja ma olin OMA TERVE KEHA ÜHTE PÜKSISÄÄRDE TOPPINUD!!! Mõni ime, et see mul küljest veidi kiskus!

Eile tulin töölt koju, parkisin auto, nagu ma olen umbes 4 aastat parkinud, tulin autost välja, kõndisin tänava lõpuni, et oma maja poole pöörata ja… MAJA EI OLNUD! Seisin nagu loll, poekotid käes ja ei saanud aru, kus ma olen. MA OLIN PARALLEELTÄNAVAS!!!

giphy

Teil ka juhtub või ma ainuke?

12 thoughts on “Blondid momendid

 1. Ma kolisin hiljuti peika juurde. Väitis mulle tükk aega, et köögis ahi ei tööta, aga ükspäev ütles, et võib uuesti proovida, et äkki on vahepeal kuidagi tööle hakanud. Ma lülitasin ahju sisse, natukese aja pärast proovisin käega – ahi oli soe. Peika vaatas seda ja ütles: “Aa, seda nuppu peab ka keerama!”

 2. 😀 😀 😀 😀 Appiiii, kui naljakas! Kusjuures, huvitav kokkusattumus, käisin ka üle miljoni aasta laupäeval Mangos ja skoorisin sealt sellise kimono moodi musta hõlmikkleidi (S-suuruses ka, kuigi ma olen ammu M). Minumeelest Mango on selline pood, mis alati teoorias tundub hästi äge, aga tavaliselt ei leia sealt kokkuvõttes midagi. Ja sellegipoolest on mul mingi sümpaatia ta vastu.

 3. Ma lausa arrrrrmastan selliseid blogiposte, nii et rohkem blonde hetki ja naljakaid seiku. Sul tuleb nendest kirjutamine ülihästi välja 🙂

 4. Paar aastat tagasi olin Tommy Hilfigeri poes et jõuluks mingi outfit osta. Terve detsember oli tööl hirmus kiire olnud ja energia nullis… Igatahes läksin siis lõunapausi ajal väsinuna ja tülpinuna riideid proovima… Esimene kleit seljas ja…oh sa poiss… ehmatasin ennast kohe reipaks et kui jube ilus ma selles kleidis välja näen! Tuju tõusis lakke ja mõtlesin veel et nüüd edaspidi peab alati shoppamist alustama TH’st et nende lõiked ilmselgelt kaunistavad mind jne… No ikka hea 10 sekundit imetlesin ennast ennem kui kohale jõudis et olen peegli poole seljaga. Olin kõik see aeg modelliga tõtt vaadanud…. ? Poster oli pm elusuuruses, modell kandis seda sama kleiti mida ma just proovisin, mõlemal meil olid sama pikad blondid juuksed….

   1. jesus christ, selle blogi lugemine tööajal tuleb maha jätta, ma ütlen 😀

    mu enda pärl on olukord, kus otsin hommikul enne kodust lahkumist taga rahakotti, mida ei ole, no mitte kusagil ei ole. ma ei tea, mis vägi mind sundis viimases hädas sügavkülma ust avama – igatahes seal ta kenasti koos eelmisel õhtul poest toodud produktidega lebas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *