Käisin laupäeval poodides. Oli vaja linnas paar tundi laiaks lüüa. Peale õnnestunud shopingutuuri Kaubamajas põikasin korraks sisse Mango poodi. Pole sealt ammu midagi ostnud, aga pauhti – nägin rippumas lihtsalt imeilusat pikemat sorti pluusi, sellise mustriga ja sarnase tegumoega:

Screen Shot 2017-09-12 at 07.57.34

Screenshot Mango kodulehelt

Haarasin S numbri ja läksin kabiini. Selga panemine ei läinud libedalt, sikutasin ja mässasin – ei läinud hästi kehast alla. Arvasin, et külje peal kuskil äkki lukk, mis vaja lahti teha. Ei leidnud. Ma ei andnud alla ja toppisin edasi, kuni lõpuks oli see pluus mul seljas. Peeglist vaadates ja väljast poolt täiesti normaalselt, aga seest poolt olid mingid asjad nii tihedalt ümber keha, et see ei saanud normaalne olla. Mõtlesin, et mis siis ikka, kahju, et disainer nii ilusa pluusi lõigetega mööda pani. Hakkasin seljast ära kiskuma ja jäin veel kinni ka. Olin peaaegu et abi kutsumas, kui ikka kuidagi õnnestus see pluus seljast ära saada. Huhh. Ning mis ma siis avastasin – see ei olnud pluus. Selle pluusi all peidus olid PÜKSID ja ma olin OMA TERVE KEHA ÜHTE PÜKSISÄÄRDE TOPPINUD!!! Mõni ime, et see mul küljest veidi kiskus!

Eile tulin töölt koju, parkisin auto, nagu ma olen umbes 4 aastat parkinud, tulin autost välja, kõndisin tänava lõpuni, et oma maja poole pöörata ja… MAJA EI OLNUD! Seisin nagu loll, poekotid käes ja ei saanud aru, kus ma olen. MA OLIN PARALLEELTÄNAVAS!!!

giphy

Teil ka juhtub või ma ainuke?