Räägin ühe loo ka, mis meil nädalavahetusel spaas juhtus. Ei, tegelikult see lugu ei juhtunud MEIL. Meie olime pealtvaatajad. Tõsine ja rõve teema, mis tekitab minus küll küsimuse – mis inimesed need sellised on?

Möllasime siis meie rahumeeli spaas, kui järsku vaatan, et basseiniääre peal kakerdab nii ca 35aastane noor mees.. ja poolhüppab-kukub läraki basseini sisse. Sekund hiljem näen, et tal on basseinis süles ca 7aastane poisslaps, ilmselt tema poeg, kuigi otsaette ei olnud see talle tõesti tätoveeritud. Rõve oli see, et too tüüp oli SIGALAKKU täis. Kell oli KOLM PÄEVAL! Nii täis, et ta ei suutnud oma pojale selgelt otsa vaadata ega temaga selgete lausetega rääkida. Samas hoidis ta poissi süles ja üritas teda vees hüpitada. Ohtlikult, sest üks hetk olid nad basseini äärele, mis oli kõrgem, nii lähedal, et vaatasin juba, et viskab kogemata poisi peaga vastu seda äärt. Aga poiss… Poiss oli lõbus, kallistas isa ja… Ilmselt ei olnud tal õrna aimu ka, et ta isa oli sõna otseses mõttes söögitorust kusepõieni juua täis.

Rahvas jälgis eemalt, oli näha, et seda märkasid ka teised. Siis sain aru, et seal spaas oli ka lapse ema (okei, jälle ei olnud see talle otsaette kirjutatud) ning üks teine paar, nende sõbrad. Ning nad lasid sellel kõigel sündida. See oli neile okei! Mina ütlesin oma lapsele, et lähme eemale. Miks, küsis ta. Seletasin täpselt, nagu asi on. Näitasin sajala näpuga ja ütlesin, et too mees on purjus. Ja lisasin veel, et ta on joodik! Ma ei annaks sellist hinnangut täiskasvanute kuuldes, aga 9aastasele lapsele sobib küll selgeks teha, et isa, kes on tulnud oma perega basseinidesse, ja on kell 3 (jeesus, suva, mis kell tegelikult!) päeval täiesti juuas täis, on joodik.

Mingil hetkel see mees kadus ja ma lootsin, et vetelpäästeruumist on teda märgatud ja minema aetud. Siis avasin sauna ukse ning sealt ta oli – pikali lääpas hamami peal ning ta naine/sõbranna üritamas teda sealt püsti tirida. Okei, panin ukse kinni ja läksin teise sauna. Välja tulles vedeles tüüp saunade ees põrandal ja nüüd olid tema ümber ka juba vetelpääste poisid.

“Kas inimene ei või siis siin rahumeeli puhata, kui ta tahab, ahh?” lärises ta spaa töötajatele vastu. Sõbrad tema ümber ja saabusid ka turvamehed. Olukorda üritati rahulikult lahendada, sõbrad palusid turvamehi lahkuda ja lootsid, et saavad olukorra ise lahendatud. Mina aga mõtlesin, et kuidas üldse nii kaua aega läks, et töötajad märkaks. Lohistage see showmees lihtsalt jalgupidi siit minema. Kõigil oli ebamugav, pisikesed 2 aastased lapsed sealsamas, hea et ta peale kellelegi ei kukkunud.

Lõpuks saadi loo peategelane spaast minema. Ning siis avaneb meeste duširuumi uks ja tüüp on tagasi, sest… TUNDUB, ET TAL JÄI IKKA VETELPÄÄSTE TÖÖTAJATELE VEEL MIDAGI ÜTLEMATA!

Täiestu uskumatu seltskond. Uskumatu pere. Uskumatu, et sellises peres elab väike poiss, kelle jaoks ilmselt on oma isa sellises olekus näha täiesti tavaline ning pigem oli ta isegi rõõmus, et isa temaga seal jauras ja tegeles. Äkki kaine peaga ei tee üldse välja?

Kurb!

PS: Foto pixabay.com