Jätkan hotellide ja majutuse lainetel… Nagu ma eelmises postituses mainisin, meeldib mulle surfata igasuguste majutusasutuste lehtedel, vaagida ja võrrelda, lõpuks midagi välja valida. Ma olen tähele pannud, et osad hotellid/spaad armastavad oma kodulehel/bookingu lehel näidata reklaamfotosid oma hotellitoast koos modellidega mingit visuaali ja inspiratsiooni üritada luues. Minule tundub see alati veidi naljakas vaadata.

  • Mees ja naine voodipervel lustakalt padjasõda mängimas.
  • Mees ja naine voodipervel üksteisele maasikaid suhu toppimas.
  • Mees ja naine voodipervel vahuveini pokaale kokku löömas.
  • Mees ja naine voodipervel vahuveini pokaale kokku löömas ja maasikaid suhu toppimas.
  • Mees ja naine vannis üksteisele maasikaid suhu toppimas.
  • Mees ja naine vannis vahuveini pokaale kokku löömas.
  • Mees ja naine vannis vahveini pokaale kokku löömas ja maasikaid suhu toppimas, kusjuures küünlad põlevad (kusjuures vann on mingi kõige tavalisem äbarik, kuhu vaevalt kaks inimest koos sisse mahuvad, aga peaasi, et saaks VÕÕRASSE vanni).

Okei, okei, ma tean, et olen küüniline – mul endal on kodus keskmisest suurem vann ning pole nelja väikest last, kes kõik korraga tähelepanu nõuavad, ning vanniskäigu ja omaetteolemise võimatuks teeks. Samas kohati jääb mulje nagu hotell arvabki, et külastajad seal muud ei tee, kui vaid topivad üksteisele marju kurku, ja seega tuleb seda kujutluspilti sajaga online’i kütta, sest see müüb. Nagu hotelli bookides see olekski põhiargument ja hilisem tegevus, mille tõttu tuba valida. Kas mingid paarid/ inimesed lähevad tõesti hotelli lihtsalt tuppa toa pärast – voodisse, tugitooli istuma, vanni, vetsu? Sel juhul, võiks ju pildid olla ka lihtsalt magamisest, vetsus istumisest, dushi all pesemisest…

Loomulikult tahaks mugavust, puhtust… Võibolla isegi tiba luksust. Aga piisakski ju lihtsalt võimalikult realistlikest fotodest toast endast. Mulle need reklaamfotod maasikapugijatest või näiteks täismeigiga modellidest leili- või aurusaunas eriti realistlikku kujutluspilti ei tekita ega mingit visiooni ei loo. Või käiakse hotellides tõesti lihtsalt toas passimas ja maasikaid söömas ning vannis ligunemas?

PS: Foto pixabay.com