Mida pealkirja?! Ma ise ei saaks ka aru, misasja see tähendab, kui ma ei teaks, millest ma kirjutan. Ma käin aastas max 2 korda solaariumis. Käin siis, kui tulen “soojamaa” reisilt (ei pea seda sooja asja vist isegi mainima, sest kõik teavad, et ma ei läheks iialgi “külmamaa” reisile) ja tahan sealt saadud päevitust natsa kauem peal hoida. Siis käingi 1-2 korda pärast sollis peale päevitamas. Ei, ma ei muutu grillkanaks. Grillkanapäevituse saamiseks peaksin mina vist töölt ära tulema, et üheksast viieni sollis käima. Seega mu “feil” ei olnud grillkana-tulemus.

Tahtsin siia praegu leida pilti kas konkreetselt grillkanast või grillkana-päevitusest, aga netist otsides sattusin hoopis sellisele Delfi artiklile, mille pealkiri on “Olengi grillkana, mis siis?” Grillkana siis kirjutas:

Mina olengi üks neist, keda kõik meigivastased, heleda naha ja tihti ka ülekaalulised naised suve saabudes kohe materdama hakkavad. Minu meelest on päevitunud jume tunduvuvalt ilusam, riided sobivad paremini selga, ma näen välja terve, puhanud ja värske. Pealegi mulle meeldib päevitada. Kõik need grillkana jutu rääkijad ei hiilga tavaliselt just stiilitaju ja rabava välimusega, mulle aga vaadatakse tänaval järgi ning klubis ei pea iial ise endale kokteili ostma.

Tsikk on teinud suht tüüpilise järelduse, et kõik, kellele grillkanapäevitus ei meeldi, on meigivastased, koledad, stiilitajuta ja… PAKSUD 😀 Tüüpiline (“gretelauralik”) järeldus selle poolest, et inimene arvab järjekordselt, et kui kellelegi midagi ei meeldi, siis ta on ise a la kole ja kade. Ohh taevaisa..

Teiseks, päevitunud JUMEL ja grillkanal on suur vahe. Eriti jube on see, kes on ca 40. aastane ja juba 15 aastat järjest igal aastal end grillinud, selleks ajaks on nahk väga kahjustunud ja löttis. Lisa sellele üliblondid juuksed ja väljakutsuv meik ning tulemus on sama hull kui Donatella Versace.

Googli grillkanad:

…mulle aga vaadatakse tänaval järgi ning klubis ei pea iial ise endale kokteili ostma.

No see lause on omaette tase! Järgi vaatamine võib tähendada alati laias laastus kahte – sa kas oled positiivselt silmatorkav või negatiivselt. Tegelikult on kolmas variant ka – sa oled retuusidega ja sa ei tea, et sul tagument sealt läbi paistab. Klubis kokteilide välja käristamine – kas see on kuidagi päevitusega seotud?

Ma aga tahtsin rääkida oma feilist. Nimelt jätsin ma jalga alukad – mind ei häiri aluka päevitusrandid ning üleni paljalt on kuidagi kriipi sinna ronida. Aga kuna mu trussikud olid tagant kuidagi PITSILISED, siis olin endale tagumikule päevitanud väga jäleda “lööbe”. Ikka sellise, et ma alguses ehmusin, et mul on mingid räiged tagumikuvillid, mida isegi arstile ei julgeks näidata 😀  I’m sexy and i know it…

heart_tan.jpg

PS: ma olen muidu nõus, et pruun (kergelt jumeks pekk) on ilusam kui valge pekk.