Juba pikemat aega on mul juuksevärviga see lugu, et ma pole nagu 100% rahul. Blond olla ei taha, tumeda värvi jaoks on juuksed liiga õhukesed ja sada häda veel. Mingi pool aastat tagasi tahtsin ma oma heledaid kartulikoore-blonde juukseid natuke ilmekamaks värvida. Tahtsin särtsu juurde. Ise ei julgenud värvida. Päris kindel ei olnud ma ka selles salongis, kus tavaliselt käin. Mitte et nad ei oskaks, aga sealne minu juuksur, kellel ilusad blondid juuksed, keeldub minu blondidele mingit muutust tegemast. Lihtsalt keeldub. Tema põhjendus on, et blond on ilus. No samasse salongi tema kõrvale teise juuksuri juurde oleks olnud suht mark minna. Mõtlesin siis, et otsin mingi palju kiidetud salongi ja juuksuri ja teen asja ära.

Ja mis siis sai? Kas teil on kunagi juuksuris juhtunud selline asi, et näitate pildilt, mida TAHATE ja teiselt pildilt, mida te kindlasti EI TAHA. Küsite üle ka, et kas juuksur ikka sai aru ja oskab teha jne ja siis kui lõpuks rätik peast lendab ja föön tööle hakkab, saate aru, et saite TÄPSELT  selle, mida te EI tahtnud?

Võtsin pildid tahvelarvutis kaasa, et näidata, mis tooni ma tahaks. Idee oli neid värvida HELEDAKS vasekarva tooniks, oranžikaks noh.

6d35e34a3a569ea203e1983634900600

Selliseks

 

Teine pilt, mida juuksurile näitasin, mida ma kindlasti EI taha oli see allolev. TUME ja PUNANE!

scarlettjohnasson

Maailma ilusam ja ägedam Scarlett Johansson maailma kõige koledama juuksevärviga :S

No ja arvake ära, mis juhtus. Juhtus see alumine pilt noh! Kusjuures ma ei ole elusees näinud nii ebaühtlaselt värvitud pead, kui see, mis mul endal otsas sel hetkel oli. Peale selle koleda punase, viskas mul sisse ka tumeroosat. Irooniline on see, et see juuksur, kes värvi kokku segas, pidi olema vasekarva toonide tõeline professionaal 😀 Täiesti šokis olles ma põgenesin ma juuksuri juurest, jättes talle ka kohutavalt suure summa sellise p**a eest.

34229FaX1ceeÜlejäänud elu pärast seda pühendasin ma põhimõtteliselt oma juuste ülevärvimisse. Eesmärk: savi, mis värvi need tuleks, peaasi, et jääks ühtlane toon. Pidin leidma mingi värvi, mis ei kahjustaks nii palju juukseid, kui tavalised poevärvid ja avastasin enda jaoks Tints of Nature juuksevärvid. Kasutasin sealt ikka erinevaid värve, lõpuks jäin sellise toffee blondi peale.  Ausalt, ma isegi ei tea, mis ma sellest loost õppisin. Võibolla seda, et kui sul jooksur totaalselt p***e keerab, siis äkki tuleks seda ka otse välja öelda talle ja teha plaan, kuidas oma pea korda saada. Juuksuril peaks ju mingi vastutus olema.