Käisime Etheliga uuel potentsiaalsel hoidjal külas, kuhu ma siis Ethelit 1 kord kuus nädalavahetusel viiks. Ütleme nii, et see naine elab oma mehega VÄGA ilusas kodus Kadriorus mere lähedal. Naine ise on ka ilus. Meest ma ei näinud, vaevalt seegi kole on 😀 Etheli hoidjad on olnud seni tudengid (enamik õppinud lasteaiaõpetajaks) ja siis kooli kõrvalt tahtnud lisaraha teenida ning hiljem siis päris tööle läinud. See naisterahvas on aga välisel vaatlusel nii 35, lapsi ei ole, töö on väga korralik ning mul tekib küsimus, miks ta võtaks võõra lapse enda juurde korra kuus. Seda enam, et ta raha eriti ei taha 😀

Loomulikult ma küsisin seda tema käest. Vastusest ma nagu päris aru ei saanudki. Umbes midagi sellist, no et endal lapsi pole, mees on nädalavahetusel oma hobidega ja ta mõtles, et tahaks “lastele midagi pakkuda, midagi omalt poolt anda”. Hmm… Iseenesest miks mitte, endal lapsi ei ole ja vb lihtsalt ongi igav ja tahab midagi teha. Vabatahtlikud ju ka teevad asju krt teab mis põhjusel 😀

See naine oli VÄGA viisakas, osavõtlik, oskas õigeid ja ka loogilisi asju küsida, oskas suhelda… Oli väga tsill ja rahulik, äkki liiga rahulik?! Ma olen muidu hull paranoia-mutt, ma võin peas mingeid stsenaariumeid üles kedrata nagu tuuliskpasku. Siis hakkasingi kontektist välja noppima tema lauseid ja tegema omi järeldusi.

  • “Meil lapsi ei ole.” Okei, te tahate minu last endale?!
  • “Ethel on sama tüüpi nagu mina väiksena, heledad juusked ja tedretäpid.” Okei, juba sa kujutad ette, et kui sa selle lapse varastad, siis välisel vaatlusel pole kahtlusi, et see sinu laps ei oleks.
  • “Kuidas sa sellesse suhtud, et me lapsega ka kuhugi läheks, näiteks metsa.” Ää, okeiiiii, miks sa tahad mu last metsa viia? 😀 Põhimõtteliselt, kui sa teda ära ei killi (ptüi ptüi ptüi) või puu külge kinni ei pane, minge siis.

Siis mõtlen loogiliselt, et issand mis mul viga on. Inimene ei viitsi nädalavahetusel toas passida ja armastab loodust ja miks mitte kuskil metsas (no ilmselt mitte mingis metsas metsas, kus karud vastu tulevad) jalutada? Kas ma olen normaalne ema, et ma nii palju muretsen? Eks ma olen ju enne ka nende hoidjate tõttu muretsenud, aga mitte sellepärast, et nad mu lapsega põgeneks, vaid pigem näiteks sellepärast, et äkki varastavad korteri tühjaks vms. Et tulen koju pärast teatrit ja vaatan, et laps istub üksi keset tuba ja KÕIK on tühjaks varastatud 😀

Ühesõnaga ma ei tea, mis teha. Äkki on asi selles, et sellel naisel ei ole Facebooki ja ma ei saa teda stalkida (kes nüüd normaalne ei ole :D). Facebooki ei ole, siis nagu ei olegi inimest 😀 Face’ist näeks nagu kohe ära, et kas on ühiseid tuttavaid vms, pildialuste kommide järgi annaks nii üht koma teist välja lugeda. Samas kui inimene on killer lapsevaras, siis ilmselt tal ei ole Face’is selfisid killitud lastega eks 😀 Nii et krt, mina tõesti ei tea, mis teha. Iseenesest ei olnud sel naisel ju mitte midagi viga, oligi liiga hea diil.