Tähelepanu! Kannatanu põgenes sündmuskohalt

Tähelepanu! Kannatanu põgenes sündmuskohalt

Suutsin täna tööle sõites seisu pealt autoga crashi panna. Ühesõnaga sõidan mina linna poolt Ülemiste silla poole, foori tuleb punane tuli, autokolonnid jäävad seisma. Nii ka mina. Kuna ees oli palju autosid ja kõrvalolev rida palju lühem ja ilma traktorita, mõtlesin rida vahetada. Mõeldud-tehtud ja siis lihtsalt järsku käis KRIIIIIIKS…

Mul ei käinud terve elu silme eest läbi, mu ainuke mõte oli, et mida p****, ma olen suutnud 6 aastat ilma ühegi kriimuta sõita ja nüüd täiesti lambist SEISU pealt (SEISU PEALT!) tõmban endal külje maha?!” Kõik käis sekunditega, süda puperdas… Tõmbasin kässari peale ja olin valmis autost välja tulema ja kas või kurikaga tollelt autojuhilt peksa saama, sest no ausalt, annab lollimat crashi ette kujutada.

Ja mis siis sai? Süttis ilmselt roheline tuli ja KÕIK sõitsid minema. 3 sekundit vahtisin ringi nagu idioot (olingi!). Siis sain ma aru, et ma pean ka ise edasi sõitma, sest noh, mis mul seal ikka üksi pointi seista oleks?! Mis sellisel hetkel üldse tegema peaks? Auto suri muidugi välja, sest käsipidur oli ju eelnevalt peale jäänud. (Ja sel hetkel mõtlesin, et mida p****, ma olen peaagu 6 aastat sõitnud nii, et ma ei sure keset teed välja).

Hakkasin vaikselt veerema ja samal ajal nägin, et olin endal tegelikult ainult küljepeegli sisse sõitnud. Hilisema kontrolli käigus selgus, et katki see ei olnud, vaid lihtsalt nö kokku läinud. Veel hiljem avastasin autolt ka kriimu, aga mul on auto praegu nii pasane, et ma ei saa aru, kas jäädav jälg või lihtsalt pasavagu.

Ma olen terve päeva põdenud, et siuke crash ja raudselt varsti youtube’s üleval ka 😀 Mu õde lohutas mind järgnevate sõnadega: “JÜRI pani eile crashi 200 miljoni vaataja ees. Ja see crash JUBA ON youtube’s üleval!”.

Igatahes… Mu südametunnistus on must. Mustem kui mu auto. Ja kannatanu (mingi väga vana punane kaubik) põgenes sündmuskohalt. Palun jagage, juhuks kui kannatanu siiski on avastanud, et tema auto on kahjustatud ja tahab selle idoodi (minu) üles leida 😀

PS: Terve päev analüüsi ja ma olen jõudnud välja mõelda ka ühe võimaliku variandi, mis seletaks seda, et ma ikkagi ei olnud idioot. Äkki see auto libises kas või 10cm tahapoole sel hetkel, kui ma temast mööda sõitsin?!

 

 

7 thoughts on “Tähelepanu! Kannatanu põgenes sündmuskohalt

  1. Huuh, hea, et nii läks, oleks võinud ju palju hullemini minna. Tallinnas on igasugused avariid nii igapäevased. Ma alati mööda sõites üritan teadvustada, kui hästi seni endal läinud on ja katsun ekstra ettevaatlik olla.

  2. Mul juhtus 2 päeva tagasi umbes samamoodi avarii (aga hoopealt vahetasin omaarust rida), aga ma suutsin külje ikka korralikult ära nühkida 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *