Eveliis mainis üks õhtu, et tal läks öösel vastu varahommikut uni ära ja hakkas Candy Crushi mängima. Selle peale tuli mul peaaegu, et pisarapojuke, sest meenus (jälle!), et seoses iPhonelt Androidile üleminekuga kaotasin mina oma Free Fall mängu (kõnekeeles Frozeni) ja kõik MILJON tehtud levelit. Free Fall nimelt on Candy Crushile sarnane mäng ja ainuke mäng, mida ma oma täiskasvanuelus mänginud olen. Selle mängu muusika juba on niiiiiiii mmm… Ma ei oska seletada… Stressi leevendav?!

Kui ma midagi iPhone’i elust igatsen, siis need on mu Frozenis tehtud levelid. Kui need kuidagi tagasi saaks… Loomulikult võiksin tehniliselt oma uude telefoni Frozeni laadida, aga kas ma alustan VIIS AASTAT tehtud tööd ja leveleid otsast peale?

Niisiis, Eveliisi jutt Candy Crushist lõi mul peas lambi põlema. Okei, proovin seda! Laadisin alla. Mängisin 1,5 päeva ja siis läks asi väljakannatamtuks. Nimelt läksin ma poodi ja ostsin taldrikutäie seda (ja osa läks veel kappi ka):

Saatsin peikale ka selle kommide pildi. Ta küsis, kaua selleks jätkub, kas jõuan veel poodi täna. Ta juba teab, et kui ma midagi sööma hakkan, siis see on pidurdamatu. Üks õhtu ta PEITIS kodus mu eest ühe kommipaki ära. Pärast tunnistas üles 😀

Suur palve – kui keegi juhuslikult näeb mind poes kommipakke korvi ladumas ja kuna praegu on koroonaaeg, siis karjuge lihtsalt 2 meetri kauguselt:

Postituse pealkiri – nii tõlgib Google Translate kommimängu 🙂

PS: neid erinevaid sorbette söön ka liiiiga suurtes kogustes.