Üksjagu aega on möödunud viimastest filmisoovitustest ja eks ole sel ajal nii mõndagi nähtud, mõned toon välja.

Filmisoovitus nr 1 – “Papillon” (2017), IMDb järgi 7,1 punkti (kirjutamise hetkel).

Filmis, muide, mängib ühte peaosa Rami Malek, kes kehastus hiljuti ka Freddie Mercuryks. Kuigi mul pole plaanis “Bohemian Rhapsodyt” vaadata, siis näitlejana oli ta seal kindlasti hea ning oli seda ka “Papillonis”. Tegemist on vanglafilmiga, kus tegevus toimub aastatel alates 1931. Süütu mees mõistetakse vangi… ja rohkem ma ei saa ette ära rääkida. Kuigi see on rõhuv vanglafilm, siis visuaalselt väga nauditav – film kulgeb heledates toonides, ilusad loodusvaated, selged kaadrid… Absoluutselt ilus film. Ja üle kahe tunni põnevust!

Filmisoovitus nr 2 – “Peppermint” (2018), IMDb järgi 6,5 punkti (kirjutamise hetkel).

Kättemaksufilmid on mulle alati meeldinud! Sellest filmist teeb hea ajaviite just Jennifer Garner, kes halastamatult oma pere mõrva eest narkovendi killib. Lõpus oli pisar ka muidugi silmas… Omaette huvitav on tõdeda, kuidas mõni naine, antud juhul siis Jennifer Garner, näeb üleni higise-mudase-s*tase-verise-46aastasena 😀 ikka parem välja kui… põhimõtteliselt kõik ülejäänud maailma naised 😀

Jennifer Garner “Peppermint”. Foto: variety.com

Filmisoovitus nr 3 – “Searching” (2018), IMDb järgi kirjutamise hetkel 7,8 punkti.

Põnev müsteeriumi lahendamine – 16aastane tüdruk läheb kaduma ning tüdruku isa hakkab koostöös politseiga kiiresti asja uurima. AGA terve film on üles ehitatud nii, et vaatajad näevad tegevust läbi arvutiekraani. Kuidas see üldse võimalik on, peate ise üle kaema. Filmi nautimist see ei sega, põnevusega isegi ununeb see asjaolu. Film on inglise keeles (igaks juhuks ütlen, sest peategelane on tegelikult Lõuna-Koreast ja võib jääda vale mulje).