Eile käisime paari kolleegiga TV3 peol Hiltonis. Ma ei ole korraga nii palju ilusaid inimesi ühes kohas näinud. Üritus oli pidulik ja kõik olidki kaunid ja säravad. Varasemalt olen tähele pannud, et isegi, kui ürituse kutsel on kirjas “pidulik”, tuleb pool meeste seltskonda ikka teksadega. Jah, küll viisakate teksadega, aga ikkagi teksadega. Ning naised smart-casual ja tossudega. Seekord olid mehed ikka väga üles löödud ja naised kleitides ja kontsades. Palju oli ka maani kleite. Nauditav vaatepilt, üldmulje oli maitsekas, ma oleks tõesti igat teist kleiti/outfit’i sealt endale tahtnud 🙂 Ürituse galeriid: Õhtuleht, Delfi. Ma rohkem ei hakka otsima, kõik portaalid on neid pilte täis.

Kohtasin päris mitut vana tuttavat/koostööpartnerit, mõnega veidi lobisesime, muidu olime rohkem oma seltskonnaga. Väga ettevaatlik pidi olema, et a la Koit Toome või Tomi Rahula otsa ei koperda või hoopis noortele superstaaridele kannale ei astu või vahukat Mart Mardisalu või Toomas Kirsi peale ei loksuta. Kõik olid kohal.

Karit (üks lemmikinimene maailmas) & mina. Sry, et niimoodi jõllan. Foto: Robin Roots

Süüa, vahuveini, veini, kokteile (kokteilides oli küll eraldi järts) oli lademetes ja jätkus kuni ürituse lõpuni. Esinesid näiteks Ott Lepland, Jüri Pootsman, Elina Born, Liis Lemsalu ja teised. Ainuke, keda ma pigem vältisin, oli õhtu viimane esineja – tadatadaaajatrummipõrin – Sepa Uudo! Selle peale juba tikkusingi koju ära.

Eks see selline jutustav postitus sai, aga ega ma muud ei tahtnudki öelda, et eile oli meil väga tore ja fun õhtu.