Rõõmus, aga samas ka kurb, kuid Nöep (õigemini Noëp, sest ma ei osanud täppidega e-d enne kirjutada :D) läks täna oma uude koju. Natuke ikka on auk hinges küll. Ma tean, et ma ei kiinduks igasse kassi, aga see kass oli tõesti VAHVA. Sotsiaalne. Üdini positiivne ja äge. Uskuge, kasse saab selliste omadussõnadega nimetada, näiteks kui ma mõtlen oma Jinxy peale, siis äge on ta küll, aga vahva või positiivne? Haa, EI!

Päris mitu huvilist oli, nii et sain isegi valida. Noëp läks minu meelest toredasse peresse, tundusid kohusetundlikud ja hoolivad. Kiisut nägid nad Facebookis, kui nö päris Noëp, kelle järgi kiisu nime sai, tema kuulutust jagas. See oli armas 🙂

Screen Shot 2018-07-30 at 21.54.30

Screenshot Noëpi fännilehelt

Eks mu enda enda kassid täidavad hingeaugu tasapisi jälle ära. Rotike Ruubi ka. See tahab FÜÜSILISELT mu südamesse pugeda, sest ronib igal võimalusel minu või lapse peale ja tahab pluusi kaelusest sisse ronida. Paar korda on tal isegi õnnestunud. Ütleme nii, et rotti pluusi ja minu naha vahelisel alal sibada lasta ei ole võibolla kõige mõnusam ajaveetmisviis, aga talutav. Ja ajab last ja mindki itsitama.

Nüüd on mul kodus AINULT KOLM looma. See on nii vähe ju! Igal juhul sain kolme kassi pidamise kogemuse ja kui kõik kassid omavahel sõbrad oleksid, siis polekski see midagi erakordselt keerulist.

Mõned pildid veel Noëpist 🙂

79EBAB9C-8810-4F4F-8E89-451362703967

Vigurmagaja

A181D92F-BC5F-47DC-8566-A0755F99DBC7

Meritäht

E0B63A7E-FCCB-4313-9A0F-5E4906EE6605

Friskinilt peksa saamise vahepeal 😀