Panen juba mõnda aega tähele, et kui ma kellegagi ootamatult kontorihoone koridoriukse vahel või liftiuste avanemisel või lihtsalt kuidagi nurga tagant napilt kokku põrkan, ütlen ma valju hääle “HOPSTI!” Automaatselt. See on juba mulle endale naljakas, kuidas alati tuleb see sõna kontrollimatult üle huulte. Samas peaksin olema õnnelik, et ma sellises olukorras automaatselt “PÄRAK!” või “PÜHAISSARISTIKETAEVAS” ei karju. Aga kui aus olla, ega mul sellel teemal rohkem pikemalt kirjutada ei olegi, nii et pean teemat vahetama.

Kui laps oli väiksem, siis igapäevane nuhtlus oli saada ta õhtul (aga eks ka hommikul) hambaid pesema. Tänaseks on asi jõudnud nii kaugele, et vähemalt ei üllatu ta NII PALJU selle üle, et hommikul ja õhtul tuleks hambad pesta. Väike üllatusmoment on muidugi ikkagi säilinud. Aga mingi kõrgem võim vist karistab mind, sest nüüd on mul lisandunud veel üks, kelle hambaid õhtuti pesta. Ei, see ei ole õnneks Karl. Aga see on üks meie kassidest – Friskin. Kaaries või hambakatt või misiganes see on ründab halastamatult. Ja mina ei saa aru, miks kassidega ei või lihtsalt nii teha, et viid pärlipesusse ja saad vastu sellise kassi:

53f9321de449cb89a5831515e20ab1e2

Ei, selle asemel pean me iga õhtu kassi hambaid rämedalt beebihambaharjaga ja kassihambapastaga küürima ning pärast igemegeeliga määrima riskides iga jumala kord näpu kaotusega, kui talle seda suhu torkan. Minu kass naeratab hetkel vaid nii:

XX-Smiling-Cats-4__605

Ma tean, et mul sõbranna nüüd loeb seda ja minestab, sest ta hoiab suvel 2 nädalat mu kiisusid ja see hambapesu teema tuleb nüüd talle ka üllatusena, aga küll me midagi välja mõtleme. Õpetan selleks ajaks Friskini endal ise hambaid pesema vms 😀

Ma pean jälle täiesti teise teema võtma nüüd korraks… Meil on vaja töö jaoks fotot, kus oleksin peal mina ja lisaks veel midagi (keskkond või misiganes), mis illustreeriks hästi minu hobisid või muul moel minu isikut. Noh, kassid näiteks eksole… Kuigi mul oli mõte olemas, küsisin Karlilit ka, et kuule, mida ma võiks teha.

Tema: “Aa, see on ju lihtne – oled kodus diivanil ja magad.”

pexels-photo-269141

Head ööd siis, ma keeran kerra ära.