Paar päeva tagasi oli plaanis teha läätsekarrit. Niisiis, mõeldud- tehtud.  Söön oma tehtud produkti ja imestan salamisi, et imelik, see ei tulnud üldse selline ja sellise maitsega, nagu ma plaanisin. Mitte, et halb oleks olnud, ei. Lihtsalt polnud selline, nagu ma vaimusilmas ette kujutasin. No kehitasin õlgu ja elasin oma elu edasi. Kaks päeva hiljem otsisin kuivainete kapist makarone ja näppu jäi kott punaste läätsedega. Sel hetkel sain aru, miks mu läätsekarri ei maitsenud nii, nagu oleks pidanud. SEST MA TEGIN SELLE KONSERVEERITUD KIKERHERNESTEST! Nagu tavaliselt.

giphy

Suured kudumid on juba vist mitu aastat moes olnud ja lisaks moele on need meie kliimas ka praktilised. Mida ma aga vihkan, on kudumid. Nad on…

  • Karedad.
  • Täis elektrit.
  • Ajavad ebemeid.
  • Teevad paksemaks (sobivad ainult väga peenikestele ja pikkadele inimestele ning „väga peenikesest“ olen ma veits mööda purjetanud ja väga pikemaks ma ka enam eriti ei kasva).
  • Annavad sooja küll, aga siseruumides on nendega jälle liiga palav. Tõmbad üle pea ja siis jälle see elekter… Üle pea saad selle tõmmata vaid siis, kui oled peale rinnaka sinna ikkagi veel midagi alla pannud. Igavene dilemma – kas panna kudumi alla ka mingi särk, sest ÄKKI hakkab palav.
  • Absoluutselt ülehinnatud (ma ei hakka iialgi mingi suvaka kamspuni eest 75 EUR ja üle selle maksma!). Odavamad on aga tavaliselt koledad. Või lähevad kandes kohe koledaks. Tavaliselt! Ka kallimad võivad koledaks minna ju. Krt, pea kõik riided lähevad tänapäeval kohe koledaks.

Mis aga vahepeal juhtus – ma ostsin kudumi ning see kudum tundub miskipärast täitsa mõnus. Isegi laps ütles, et emme, mulle meeldib su kampsun, ainult, et see värv on natuke kole :D. Värv on aga põhjus, miks see mulle üldse silma jäi.

IMG_7554

Tahaks küsida, et kas kudumeid kannate või kas teete ka läätsekarrit kikerhernestest, aga see oleks nagu sunniviisiline kommentaaride välja meelitamine, natuke odav? Seega, kes tahab midagi kirjutada, kirjutagu, kes ei, ärge kirjutage 😀 (Mitte, et muidu nii ei oleks :D).