Jäämarja jätsid olid varem müügil Kaubamajas ja seepärast tihti poes näppu ei jäänud, aga nüüd olen ma märganud neid Rimis ja mingis ökopoes. Ma olen nüüdseks küll vist kõiki maitseid proovinud ja umbes 3 päeva jooksul ja mitte seepärast, et keegi oleks mulle kasti jätsi saatnud, vaid seepärast, et ostsin ühe, siis teise ja lõpuks läksin lolliks ja ostsin kõiki.

Ma olen varem ka kirjutanud, et proovisin ja meeldis, aga nüüd on mul tekkinud lausa sõltuvus. Tahaks midagi head – oo, külmikus on Jäämarja pulgakaid! Need ei ole nagu kooresed jäätised, aga samas ei ole nad ka mingid ilamagusad tilkuvad mahlapulgad või sorbetipulgad (vihkan sorbetti!).

Kõige paremad on need segumaitsed. No ülemõistuse head. Kõige positiivsem üllataja oli laimi-kookose. Ostsin proovimise pärast, arvasin, et see mulle raudselt nii hästi peale ei lähe. Aga see on täielik hitihoiatus!

Ja ütleme nii, et niikaua, kuni nad müüvad segumaitseid, siis ma ühe maitsega (apelsin või maasikas näiteks) ei osta, sest need on natuke liiga konkreetselt tolle külmutatud marja või puuvilja maitsega. Nad pole lihtsalt nii huvitavad kui teised.

See eest šokolaadi oma on väga huvitav. Kakaone. Seda peab proovima ja kas meeldib või ei meeldi, ükskõikseks vist ei jää. Mulle meeldib.

img_1560