Kas te ei vihka seda, kui läristate enda lemmikriietusele pleki peale? Nädalavahetusel herilaste eest lollide liigutustega puigeldes, niristasin siidrit peale oma “kuulsale” kleidile, mis on tegelikult meesteosakonnast ostetud meeste fliis ja mis oli hetkel mu lemmik.

See oli siis see hetk, kus kino alguseni oli aega ja jõudsin läbi hüpata ühest poest, kust ma ostsin meesteosakonnast meeste fliisi ning hakkasin seda kohe kino vetsust alates kleidina kasutama.

See “kleidu” ei maksnud tegelikult mitte midagi, aga ma olen nii kurb, et selle ära rikkusin. Siidri plekid isegi ei paistnud eriti välja, aga kodus pistsin pusa pesumasinasse koos pesupulbri ja plekieemaldajaga ja välja võtsin koos suurte pruunide plekilärakatega. Ahh?!

Ma söön tööl alati salfakad krae külge pudipõlleks kinnitatuna. Hahaaa, küll teistel on naljakas. Aga ma ei viitsi valgelt pluusilt vinegreti lärakaid pärast pesta.

Šokolaadi süües on mul ALATI pärast nosimist sulanud šokolaadi tükk jalge vahel. ALATI. Ja alati alguses ehmun, et misasja, kas ma s*ttusin püksi. Ja siis tuleb meelde, et ahh, ei, sõin lihtsalt Kismetit. Kõige ohtlikum ongi Kismet.

Ma ei kanna eriti T-särke, aga elu jooksul on mul mõned ikkagi kogunenud. Ükspäev leidsin end googeldamas asju, mida vanadest T-särkidest teha saaks. Uskumatult ägedaid asju, tuleb välja… (Fotod: www.brit.co).

41-Produce

Ma lihtsalt kardan, et minul tulevad need välja umbes nagu TALI poes need ehitusnööridest tehtud “disainehted”:

12241660_1100366996647964_6495198518108515868_n.jpg

Foto: TALI Facebooki lehelt

TALIs on palju kifte disaini õppinud inimeste kätetööd, aga need nööridest tehtud “ehted” ei ole minu meelest ehe, vaid hoopis ehe näide, et KÕIKE ei saa ikkagi disaini pähe maha müüa. See nöör näeb välja nagu ma oleks ostnud K-Rautast suvalise nööri ja lähen end kuhugi üles pooma. Vot ma kardangi, et kui võtan oma vanad T-särgid ja käärid, siis ma saan umbes samasuguse tulemuse.

Aga mida võiks teha meesteosakonnast ostetud pusa-kleidiga? 🙁 Ma olen nii õnnetu, et ma vist hoopis matan selle ja korraldan peied 🙁