Ma vahel ikka vaatan küll, kui paljud või kustkohast minu blogisse satuvad. Eesmärk pole mingit numbrit täita, et vot siis hakkan hullu müügitööga pihta ja lähen oma blogipinda igale poole pakkuma või allahindluseid küsima või üldse tasuta asju paluma. Olen korra ka maininud, et minu igapäevane töö on müügitöö ja üks asi, mida ma vabal ajal ei tee, on müümine. Pigem siis juba ostan 😀

Aga vahel on seda statistikat huvitav uurida. Eelmine nädal käis minu blogis 6824 erinevat inimest. Vaatamisi oli üle 44 000, aga eks need vaatamised tule vist sellest, kui kuskil kommentaariumis suuremaks aruteluks läheb. Ma ei tea, ma arvan nii.

Eelmisel kuul aga käis siin blogis üle 21 000 erineva inimese. Vaatamisi oli natuke üle 113 000. Minu jaoks on need suured numbrid.

Kui ma iga päev aktiivselt midagi postitan, siis käib siin ka iga päev üle 1000 inimese (tavaliselt nii 800-1500 inimest päevas, vahel rohkem, vahel vähem, eile näiteks üle 1700). Ma tean, et mul isa loeb, õde, paar sõbrannat, mõni tuttav blogija, mõni tuttav kommenteerija, mõni töökaaslane. Kokku mingi 15 inimest ehk 😀 Ma ei tea, kes on need ülejäänud 1500 – 15 inimest.

Ükskord ma tegin mingi postituse, kus muuhulgas küsisin (jumalast retooriliselt kusjuures), kes te kõik olete, ja siis hakkasid inimesed mulle kirjutama, kes nad kõik on 😀 Seda oli väga lahe lugeda. Pärast seda on olnud väga palju ka uusi “liitujaid”, seega võite end mulle tutvustada küll 🙂