Mis värk sellega on? Okei, päike kütab auto kuumaks ja sul on kehv kont autol või kardad sa hoopis konditsioneeriga haigeks jääda ning teed akna lahti, et õhku saada… Aga miks toppida aknast välja terve oma jäse? Jah, see ei ole mingi suur kuritegu ja võibolla peaksin ma kirjutama hoopis nälgivatest aafriklastest, pommidest lennukites või palgavaesusest Eestis, mis on palju suuremad probleemid.

Kui ma veel mõistan seda, et sõidad kuskil näiteks Austraalia päikeseloojangul, üksikul teel, mõnus muss, mahe briis…. Tekib korraks selline  I’m alive tunne.

Image-1-629x419.jpg

Aga mis tunne peab olema, et keset Ülemiste tolmust ristmikku oma kämmal aknast välja ajada? Autod on juba ise nii mustad ja rõvedad, et mis isu mul peaks olema neid sõidu ajal väljast silitada?

Ma oma lapsel ei lubaks iialgi käsi aknast välja toppida. Isegi väga järsu pidurdamise pealt võib sedasi midagi hullu juhtuda, lisaks ei või kunagi teada, millal mingi motikavend otsustab autode vahelt gaasi panna ja laps samal ajal käe aknast välja pista…

A võibolla mul pole nii tuus auto, et linnavahel aknad alla lasta ja kämbla-bossi teha.

female-legs-through-car-window.jpg