Ethelil oli nädalavahetusel KUMUs sõbranna sünnipäevapidu ja mina tegin seni sõbrantsiga aega parajaks Kadriorus palju kiidetud Courmet Coffees.Kuigi nimetus reedaks justkui lihtsalt kohvijoomiskohta, siis tegelikult tuleb ikkagi pingutada, et pearoogadest kõht nii täis ei saa, et kohviks ja koogiks ruumi ei jätkugi.

Koht on päris suur ja sagimist on palju. Teenindus oli küll väga sõbralik ent aeglane. Ma alati mõtlen restodes, et no pange omale laudu nii palju, et suudate ära teenindada. Et teeninduse kvaliteet ei oleks laudade arvuga pöördvõrdelises seoses. Meil seekord aga aega oli, teemasid jätkus ja meid see ei häirinud.

  • Hinnad keskmised, pigem vist sinna kallima poole, aga leidub ka odavamaid valikuid.
  • Meie toidud olid väga head.
  • Lastesõbralik. Nii mõnigi oli beebiga ja mingi mängunurgake oli ka.
  • Toite nii lihasööjatele kui ka taimetoidu fännidele (sõbranna võttis juurviljasupi ja mina kitsejuustusalati).
  • Kohvilõhn käib meeldivalt ülepea.
  • Kärarikas, kui palju rahvast.

IMG_7470

Kuna sinna kanti satun harva, siis ilmselt püsikülastajaks ei saa, aga iseenesest teinekordki võib minna.

PS: mu Pavlova koogiga sai nalja. Vaatan, et no on hallitus on peal! Näitan sõbrannale ka, ta ka. Temagi vaatab, et on vist jah sedamoodi. No uurin seda hallitust siit ja sealt ja olin peaaegu püsti tõusmas ja kooki tagastamas, kui mõtlesin, et surgiks ikka seda asja veits. Vedas, et ei läinud teenindajale kooki “näkku viskama” (viisakalt muidugi), see oli rohekashallikas marmelaad seal kreemi sees 😀

PS2: Ahsoo, ise käisin, ise maksin, teate küll noh.