Mul viimasel ajal mingi hull sisustuspisik sisse tulnud. Tegudeni see jõudnud ei ole, sest mul pole kodus midagi sisustada, kõik on olemas. Aga tahaks korterit osta selleks 😀 Valgete seinte ja puupõrandaga korterit. Mõni võtab valge paberi ja joonistab, teine ostab valgete seintega korteri ja hakkab sisekujundama? 😀

Tegelikult on mul peast läbi käinud küll mõte, et võiks oma vana korteri maha müüa ja sealt saadud nutsakas uue renoveeritud korteri sissemaksuks panna. Soetaks selle kuhugi kesklinna, Kalamaja või Põhja-Tallinna (mitte Stroomi ega Kopli tagumine ots siiski) kanti. Vana korda tehtud maja, 2-3 toaline, kerge kiiksu või karakteriga korter, valged seinad, laudpõrand, hoov… Sisustaks selle ära ja annaks üürile, las tiksub pensioniks või milleks iganes. Kui sul on valida, kas sul on 60aastaselt üle üks selline nunnu korter või mitte, siis ma valin esimese variandi. Aga no hinnad on jaburalt kõrged. Samas just siis oleks mõistlik enda vana kinnisvara maha müüa, kui hinnad laes on. See mõte peab veel settima.

TALIs oli nii vahvaid sisustusasju müügil, jalutasin sealt täna läbi, mõtlesin, endale mingid uued kõrvarõngad osta.

Ongi osalt mingid suvalised metallkorvid, aga mul pole olnud selliseid asju vaja praegusesse koju. Eks ma selle ca viie aasta jooksul olen üht-teist vahel kevade tulekuga soetanud, aga vaja midagi ei ole. A ma tahaks ka sellest maailmast natuke osa saada. Nii ägedaid asju tehakse, tahaks ka valida ja nuputada, kuhu mis. Mitte et surivoodil mõtlen, et krt oleks ikka võinud ühe kodu ikka ise ka ära kujundada. On lihtsalt nagu mingid asjad elus, mida tahaks ära teha, a la laps (olemas!), unistuste reisiseiklus (tehtud, aga no neid võib veel tulla) ja… näiteks kodu sisustamine. Samas mida ma seda kodu sisustan, kui mingid võõrad sinna elama tulevad. Ühesõnaga keeruline siseheitlus, aga võibolla läheb üle, elus muudki põnevat praegu.

Kõrvarõngad sain ka ja ühe maailma kõige totakama särgi. See oli nii loll särk, et tahtsin kohe kandma hakata. Ok, nüüd lähen nüüd surfan veidi kinnisvaraportaalides.