See pealkiri sobib nii postitusele kui ka kohale, kus ma ükspäev käisin, nimelt stuudios Tasapisitasakaal Kalamajas. Link SIIN. Tegelikult olen sellest majast teadlik juba mingi üle aasta, olen võtnud hoogu, et seda külastada ja lõpuks siis jõudsingi. Maja on täpselt nii ilus ja kift, nagu kodulehe fotodelt paistab. Kõik on puhas, korras, inimesed sõbralikud ja toredad.

tasapisitasakaal2_101012_MG_6617_foto-siimvahur

Nö vastuvõturuum. Pildi võtsin nende kodulehelt.

Miks ma sinna siis läksin? Joogasse. Varem olen käinud aastakese Kundalini joogas ja mulle väga meeldis, miskipärast aga jäi see asi lõpuks soiku. Koht, kus käisin, oli kaugel jne. Tasapisitasakaalus on ka jooga, aga Krija-Hatha jooga, millest ma mitte midagi ei tea. Ühesõnaga läksin proovima. Krija-Hatha joogas ma natuke pettusin, sest toonust see ei tõsta, pigem on selline liigeste massaaž teatud võimlemisharjutusi tehes. Tempo on väga aeglane ja rõhk pigem puhkamisel ja aeglaselt hingamisel. Mis muidugi pole üldse halb pärast pikka tööpäeva ja kontoris sundasendis istumist 🙂 Aga ma lihtsalt lootsin natuke trenni teha.

Tasapisitasakaalus on muidu ka teisi trenne, massaaže, psühholoog, logopeed, igasugu laste trennid ja tantsud… Seal on ka laste mängutuba, kui keegi tahab oma lapse trenni ajaks sinna jätta (seal küll pole tädikest valvamas, seega päris väikest last sinna üksi jätta ei saa). Igatahes selline asjalik seltsimaja 🙂 Võimalik, et peaks sealt hoopis mingi teise trenni valima, sest mul oleks vaja ikka nats võhma ka. Kuna see joogas käimise plaan trenni mõttes luhta läks, siis pean mõtlema uue kava. Et siis alustan jälle oma 5 km jooksmisega nii paar-kolm korda nädalas, kuni ilmad lubavad. Kuigi mõni päev on kohe selline tunne, et ilmad ei lubagi enam.

Kui suurem sügis käes, siis teen ilmselt Telliskivi Koduklubis kuukaardi ja hakkan seal jõusaalis lindil jooksma ja väntama. Link SIIN. Ühed kutid rääkisid, et seal käib jõusaalis trennitamas ka meie oma Taylor Swift – Elina Born. TÄISMEIGIGA 😀 Suht ohtlik – kunstripsmed võivad ju trenažööri vahele kinni jääda :S

ElinaBorn850

Elina Born enne trenni minekut? 🙂