Kirju koera valmistamine on paljudele ilmselt umbes sama lihtne või elementaarne nagu viineri keetmine. Aga päriselt ka – ma polnud kunagi kirjut koera valmistanud ega vist ka söönud! Välja arvatud see kirju koera šoksikomm (äkki Kalevi oma), mille järgi ma seda kooki üldse teangi. Magustoidud ja koogid pole minu teema, soolane on ju palju maitsvam!

Igatahes.. Ethel on tihe raamatukogus käija ja kui ta tavaliselt toob igasugu eksootiliste loomade raamatuid koju vaatamiseks ja siis nüüd tõi “Mumuu retseptiraamatu”. Mulle, et äkki ma tahan sealt midagi valmistada 🙂

Vaatasime üks õhtu raamatu koos läbi ja sõelale jäigi kirju koer.

Mõeldud, tehtud.

Kuigi Ethel alustas hoogselt küpsiste murendamisega, siis varsti ta teatas, et ta loeb pigem raamatust mulle ette, mis ma tegema pean 🙂