Käisin “Kolmeraudse” publikus

Käisin “Kolmeraudse” publikus

Käisin “Kolmeraudse” publikus. Kuhugi kaugele saatepublikuks ei viitsiks ronida, aga see restoran on meil siin kodu juures ja no miks mitte seal oma õhtusöök süüa ja kohapeal asi üle vaadata.

Uskumatu, aga polnudki mitte midagi nõmedat (va Sõõrumaa). Vastuvõtt oli hästi viisakas, saatetegijad tundusid väga professionaalsed, teenindus suurepärane, toidud maitsvad, bänd (keda ma seni ei fännanud) oli lahe (nüüd vist hakkasin fännama), inimesed ümberringi mõnusad ja koht mitte üldse üle rahvastatud, kogu korraldus hästi tehtud. Mitte millegi kallal polegi iroonitseda. Jäta või postitus kirjutamata 😀

Ainuke loll asi on see, et neid poliitikuid (kuigi Sõõrumaa väitis, et ta ei ole poliitik) on nö näost näkku veel piinlikum vaadata kui teleekraanil. Küsitakse teravaid küsimusi, ühtegi vastust küsimusele ei tule. Teadagi. Ning siis on keeratud kõik meelelahutuslikuks ärapanemiseks, kus saatekülaline räägib tähtsa näoga üldist mulli ja publikule pakub see lõbu, kõik naeravad ja muigavad. Ma ise ka. Tegelikult ei ole korruptsioonis Tallinnas ju midagi naljakat.

Teinekordki võib minna.

IMG_5657
Curly Strings harjutamas

 

 

 

3 thoughts on “Käisin “Kolmeraudse” publikus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *