Lihata toidulaud – jätke jonn ja jätke liha (kas või mõnekski päevaks).

Tegin Facebooki sellise grupi. Inspiratsiooni sain ühest teisest FB grupist – Jah, see on vegan (hea grupp, kus postitatakse enamjaolt ikka täiesti vegan asju, ilma igasuguse loomse värgita). Aga olen tähele pannud, et paljud selles grupis ei ole päris veganid (nagu ka ma ise) ja tahaks süüa ikka juustu ja mitte ajada näpuga pakenditel järge…

Lihata toidulaud on väike grupp, kuhu võiksid koguneda inimesed, kes ei söö üldse liha või kelle jaoks ei pea alati liha laual olema. Olgu selleks mingid eetilised põhjused, heas mõttes üleliigne loomaarmastus, ebameeldiv liha hais, ebameeldiv laiba maitse või kõhukinnisus 😀 See ei ole koht, kus peaks arutlema veganluse üle. Siinsed inimesed võivad vabalt oma lihata toidu üle kallata riivjuustu või rasvase majoneesiga.

eat-1140381_960_720

Ka ei ole see koht, kus olla iga päev tervislik ja lugeda piinliku täpsusega loomseid- või E-aineid (mis muidugi ei tähenda, et me peaks olema iga päev ebatervislikud!). See on koht lihtsalt tšillidele inimestele, kes võivad jagada oma lihata hommiku-, lõuna- ja õhtusöökide fotosid, mõnusaid retsepte, blogipostutusi lihata toidust, muid teemalisi uudiseid, taimetoidusõbralikke toidukohti ja muidugi – olla niisama ägedad inspireerides ka teisi!

Hetkel on see grupp väike, kuid ma loodan, et nii mõnigi selle postituse lugeja liitub ja laseb juba peagi midagi ka sinna laivi. Eks loodan isegi peagi täiendada 🙂 Kõik on teretulnud! Kui tead ka tuttavat, kes võiks huvi tunda, siis jaga inffi temaga, et meid saaks rohkem 🙂 Grupp ise on SIIN.