Tsiteerin Postimeest: “Rein Sõitja tunnistas, et ei osanud Paljassaarel sellist sigade arvukust oodata. “Ennelõunaks olime lasknud neli siga, siis leidsime karja üles ja läks sõda lahti, nagu pardijaht,” rääkis ta. “Mööda roogu jooksid edasi tagasi ja ringiratast, aga meil olid kõik kohad kinni pandud.”” (LINK)

Kujutan vaimusilmas ette, kuidas see mees irvitab – hahahaaa, jooksid seal ringiratast, aga meil olid KÕIK KOHAD KINNI PANDUD!

Screen Shot 2015-11-24 at 19.25.15

Foto: Postimees

“Sõitja tõi eraldi välja tabatud hiiglasliku kuldi. “Nagu meie ütleme – medalikult. Tal oli ikka kaheksa sentimeetrit hammast lõualuust väljas. Kindel medalipoiss ja ka kasvult väga suur,” ütles ta.”

Ausalt, ma hakkan oksele. MEDALIPOISS? See õnnetu metssiga, kellele te kuuli kerre lasite?

Screen Shot 2015-11-24 at 19.25.53

Foto: Postimees

“”Mõni metssiga sai ka mitu pauku, mis tähendab, et 95 mehest 30 sai nii-öelda käe valgeks,” ütles Sõitja.”

Käe valgeks?

Screen Shot 2015-11-24 at 19.26.19

Foto: Postimees

Mul ei ole võimalik mõista neid inimesi, kes end lõbustavad elusloomade ümber piiramise ja jahtimise, piinamise ja tapmisega! Mul on null respekt igasuguste jahimeeste suhtes, olgu see elukutse või auasi. Mul on jumala kama! Ma arvan, et need inimesed, kes KIRGLIKULT mängeldes tapavad ja hiljem ajakirjanduses hooplevad ja kätt rinnale prõmmivad, peaksid ärkama homme hommikul, aga mitte oma kodus, vaid selliste filmide tsenaariumis nagu “The Maze Runner” (LINK) või “The Hunger Games” (LINK). Ma tahaks näha, kuidas nad ise kuskil lõksus ellu üritavad jääda! Tahan näha, kuidas need täismehed lihtsalt hirmust püksi k*sevad!

maxresdefault-3

Maze runner

PS: Mõistan, et vägivallaga vastata on vale, aga tunded keesid hetkel selle artikli peale üle. Kõike, mida on vaja teha, saab teha ka humaansemalt, kui et tuleme kokku, sööme suppi, tapame kirglikult, jagame medaleid… Asi on ikka väga mõtlemises ja selles, mida oleme harjunud õigeks pidama. Inimesed ise on oma tegutsemise ja linnastumisega loonud olukorra, kus peame sekkuma loomade populatsiooni. Miks see sekkumine peab olema nii jõhker ja brutaalne? Ja miks peab seda ajakirjanduses niimoodi propageerima ja näitama?