Kärt, juhhuu, ma just tellisin endale Sinu kirjutatud ning vastilmunud raamatu “Minu Itaalia”, mis ilutseb Apollo ja Rahva Raamatu topis 2. kohal! See on tegelikult nagu esimene koht, arvestades, et vastupidiselt esimese koha omanikule teadsid Sind ainult Sinu sõbrad, kolleegid ja sugulased 😀 (Okei, väikeste mööndustega pean tõdema, et too raamatusari päris tundmatu ei ole, kuid siiski!).

Aga nüüd on olukord selline, et kuna ma ei ole Su raamatut veel käes hoidnud, rääkimata läbi lugemisest, siis parem oleks, kui see on HEA lugemine! Sest nüüd olen ma selle raamatu juba maailmale välja käinud ning ma ei ole vist varem kordagi enne õhtut sedasi hõisanud 😀

Ma mõtlen praegu, et kas ma suudan “Minu Itaaliat” veel ca kuu aega enda öökapikesel hoida, et võtta see kaasa justnimelt Itaalia reisile. Aga ma sunnin end seni ootama, sest mis oleks parem, kui lugeda seda Itaalias Finale Ligure päikese all. Võibolla vaid see, et lugeda seda Finale Ligure päikese all, käes külm kihisev valge vein, mis on odavam kui Lätis 😀

Tervitused!