Vaimsest vägivallast on viimasel ajal väga palju räägitud ja sellest, kui raske on vaimset vägivalda ära tunda. Aga mitte võimatu, kui osata ja tahta märke lugeda.

Screenshot delfi.ee

EKRE tundub arrogantne, isegi ülbe, manipuleeriv, ähvardav. Nad on tähtsad. Kaabude ja matlitega. Keskerakond ja eelkõige Jüri Ratase positsioon oli ja on sõltuv EKREst. Isamaa positsioon samuti. Nüüd on nad seotud. Keskerakond ja Isamaa loodavad. Loodavad. Loodavad. Ja veelkord loodavad:

“Retoorika muutub!”  

“EKRE muutub!”

“Kõik on TEGELIKULT korras!”

Vahepeal, kui kõik korras ei ole, tõdevad nõrgemal positsioonil sõltuvussuhtes olevad erakonnad, et kui nii ikka jätkub, siis see asi pikalt kesta ei saa. Aga kuhugi minna ju ka pole. Koalitsioonierakondadele pole meil veel turvakodusid ja abitelefoniliine loodud.

“Retoorika muutub!”  

“EKRE muutub!”

“Kõik on TEGELIKULT korras!”

Päise pilt: delfi.ee screenshot.