Ilusat alanud aastat kõigile! Peale selle toreda soovi, on mul teile ka paar suurt uudist 🙂

Kui olete märganud, siis kahjuks ei ole mul enam nii palju aega oma blogile pühendada, seda suuresti oma uue töö tõttu copywriterina. Agentuuris saan iga päev väga palju kirjatööd teha ning see rahuldab mu kirjutamisvajadust igati. Siiski ei plaani ma klaviatuuri päris nurka visata ja kuna ma armastan NII VÄGA blogimist ja see on mu kirg, siis otsustasin, et uuest aastast palkan endale blogi jaoks copywriteri, kes mu blogisse postitusi kirjutaks. Oleme käed löönud ja homsest hakkab ta agaralt minu blogi avastama ja kirjutama. Sest ma armastan nii väga blogimist! 😀

Igaks juhuks ütlen, et kõik eelnev oli siiski väike nali. Mis aga ei ole nali, on see, et üks mu teine suur kirg on maovähendusoperatsioonid. Nüüd 10 päeva kodus lihtsalt puhates, oli mul hulga aega TLC-d vaadata, kust tulid erinevad paksusaated. No need 350 kilostest. Huvitav on jälgida. Kahjuks ei ole mind ükski elukutseline maovähendusoperatsioone tegev kirurg juhendanud, aga olen päris palju netist ise lugenud ja TLC-d vaadanud. Kas ma hakkan ise kunagi tulevikus maovähendusoppe tegema? Hetkel ei ole mul (veel) selleks ambitsiooni, aga ära iial ütle iial. Kunagi pole hilja elus kannapööret teha. Ja äkki ikkagi võtan selle copywriteri palgale, et ise saaks väikestviisi kõhus surkimisega algust teha. Samas oleks imelik oppide eest (vähemalt alguses) raha küsida, seega peaksin täitsa tasuta või mingite üllatushindadega alustama. Blogida ma sellest ei tahaks, aga kui ma ikkagi kirurgiks hakkan, siis luban, et Instast saate lahtilõigatud kõhtude sisemusi jälgida küll. Ebaõnnestumisi ma ei põe, seega väga ette ei pabista, kas ja kuidas ma neid magusid väiksemaks lõikan. Kohapeal vaatab. Harjutamine teeb meistriks.

Poliitikasse mind kahjuks kutsutud ei ole, mis sest, et minule meeldib väga teisi “maha tehes” feimi saada. Henryt kutsuti, ju tal on “see miski” olemas, mida mul ei ole 🙁 Aga ühes asjas oleme me sarnased küll, ka minu suurim uusaastasoov vanuses 15-21 oli saada oma poiss. (Tema soovis siiski tüdrukut). Mõtle, kui me oleksime sellel perioodil kohtunud…

*

PS: Isa, ära palun südarit saa, see postitus üdini naljajutt. Välja arvatud see, et ma poissi soovisin 😀