Innovaatiline võimalus nautida veini otse pudelist!

Innovaatiline võimalus nautida veini otse pudelist!

Olete te näinud/ kuulnud/ lugenud mõnda reklaami, mis tundub nii jabur ja totakas, et tahaksite seda lausa mõttes parodeerida. Umbes nii, nagu Märt Avandi ja Ott Sepp raadioreklaamidega tegid Eesti Laulu vaheklipis… Te ei pea seda parodeerima, aga teate seda tunnet eks.

Ma nägin ja lugesin täna midagi täpselt sellist ja mõtlesin, et parodeerin siia selle loetud reklaamteksti kuidagi oma sõnadega. Ja siis lugesin ma seda korra uuesti ja mõistsin, et see on nii totakas, et seda ei pea parodeerimagi :D, kopin selle lihtsalt sõna-sõnalt.

Tammepuidust veinipokaal – F.L.A.S, reklaamtekst nende kodulehelt:

F.L.A.S pokaal sobib ideaalselt igale veinisõbrale, kogemaks tänapäeva uut innovatiivset võimalust nautida veini otse pudelist. Pokaali vastupidav materjal on mõeldud püsimaks Teile pikkadeks aastateks, jäämaks meenutama koos veedetud emotsioone ning hetki. On kergesti kaasaskantav ning alati valmis uueks kasutuseks, igal hetkel, igas olukorras.

See on siis puidust pokaal, mille saab keerata OTSE veinipudeli külge, ning siis tänapäeva innovaatlist võimalust kasutades nautida veini OTSE PUDELIST. Igal hetkel. Igas olukorras!

Kiirustage, praegu on soodukas, ainult 99 eur midagi…

Kes nii palju kulutada ei raatsi, siis põhimõtteliselt võite ju ka 4liitrise pakiveini osta ja seda endale otsa kraanist kurku kallata. Juba päris ammune innovaatiline lahendus. Igal hetkel. Igas olukorras.

NB! Tähelepanu, tegemist on alkoholiga ja selline kogus alkoholi võib kahjustada Sinu tervist!

PS: Foto pixabay.com

 

12 thoughts on “Innovaatiline võimalus nautida veini otse pudelist!

 1. Ja kiusamine algas….
  Teistele lugejatele teadmiseks, et Malluka kingitus oma emale emadepäevaks oli just seesamune pokaal. Noh, tood siin välja et totakas reklaamtekst aga no sarkasm on võimas. Tundub, et ideid napib või kius ületab loomingulisuse.
  Ei ole Malluka fänn ega kellegi plankton. Lihtsalt blogilugeja. Esimene kommentaar kuskil blogides ja ka viimane.

  1. What?! 😀 Ma saaks aru, kui Mallukas oleks selle pokaali oma kätega savist voolinud, ISE selle teksti kirjutanud ja südamest südamesse emale kinkinud. Siis ma vast saaks su kommentaarist aru.

   Pilapoest saadud pilakingina oleks see pokaal isegi ju humoorikas, aga minu jaoks on just see reklaamtekst nii sürr. Müügiinimesena ma panen selliseid asju lihtsalt tähele.

   Tead, ideed ei saa kunagi otsa, aga vahel lihtsalt ei viitsi ja tekib tüdimus, kui selliseid kommentaare loen, nagu sa kirjutasid.

 2. see on juba lihtsalt kurb, kuidas mitte millestki kirjutada ei saa, ilma et see mingist otsast suurt emmi kiusaks. las ma mõtlen… riietest ei saa – tal on ju ka riided, lastest ei saa – tal on ju ka lapsed… mis veel? kodu? ei, tal on ju ka kodu. hobid? ei saa… teised blogid? nope. mees? ei. keha? ei. eee… oh, mootorratast tal minu meelest ei ole, edaspidi kirjutame vaid neist.

  1. Ebareaalne, et KA SIIN nähakse seost Mallukaga. Ma ei tea, kas ma elan mingis paralleelmaailmas,kus KÕIK asjad (sh SUVALINE REKLAAMTEKST) ei ole suure Emmiga seotud voi mis värk on?

   1. Eveliis minu meelest sa blokisid Malluka blogi ära? Seega sa ei tea et seos just nimelt on ju! Kust antud blogiautor nägi seda pokaali? Kas talle tuli postkasti reklaam või äkki telekast nägi? Blogiautor võiks vastata sulle 🙂 seos on olemas see on fakt! Teine teema on juba kas sellst on keelatud kirjutada!

    1. Nägin seda pokaali Malluka blogis. So what?! Kas mulle peavad KÕIK need sajad tooted, mis tema blogist läbi käivad, kõik automaatselt meeldima? Täiesti neutraalselt pinnalt tõin selle tobeda reklaamteksti välja ja ikka hakkab siin kommentaariumis mingi pull ning selle reklaamteksti Mallu ISIKUGA seostamine. Uskumatu!

     PS: Kas ma pleedi võin oma diivanile panna või vastupidi ei tohi?

     1. Milleks nii närvi minna? Kas ma kirjutasin, et sulle peab meeldima? Ma kirjutasin sellest, et fakt on see et sa nägid seda sealt blogist PUNKT 😀 muud järeldused oled ise teinud 😉 ja kui esimene kommenteerija kirjutas, et Malluka blogist jah? Oleksid võinud neutraalselt vastata jah sealt KÕIK 😀 ise te ju ärritute kui seda Mallukat mainida 🙂

     2. Esimene kommenteerija ei küsinud ju midagi. Mida ma vastama pidin? Sulle vastasin.

   2. Ma ostsin endale diivani, tea kas tohin seda blogis naidata, sest Mallukal on ju ka diivan ja voib olla see on kiusamine kui panen oma uuest diivanist ILMA pleedita pildi ules?
    Point pole ju selles, KUS antud pokaali vms n;hti, point oli selles et see on MEGAABSURDSE reklaamtekstiga toode. Kuidas see on Mallukaga seotud?

 3. Asi on lihtsalt heas maitses või tavas . Lugedes erinevaid blogisid on aru saada “kuhu väravasse mäng käib. Ütlen välja, et häiris kellegi kingituse naeruvääristamine tobeda reklaamteksti najal. Ebapärlikarp kirjutab:
  Kes nii palju kulutada ei raatsi, siis põhimõtteliselt võite ju ka 4liitrise pakiveini osta ja seda endale otsa kraanist kurku kallata. Juba päris ammune innovaatiline lahendus. Igal hetkel. Igas olukorras.
  Ei tundu ju ok , et tõsist müügimeest käivitab blogi kirjutama jah ühe ka minu arvates tobeda toote reklaamtekst. Nii neid tobedusi müüaksegi. Aga kui see on nii siis ….;);) Selline blogimine räägib rohkem sinust, kui tobedast reklaamtekstist lugedes teie õelutsemisi.
  P.S oma pleedid hoidke rahulikult diivani peal

  1. Ütlesin ka oma kommentaaris, et pilakingitusena on see ju täiesti humoorikas asi. Mine loe Malluka postitust, just sellise naljakingina see ju mõeldud oligi. Absurd vaielda sellisel teemal üldse.

   Nüüd see, milliseid müügivõtteid ja strateegiaid mina kasutan, hindan või austan, on hoopis eraldi teema. LHV tüübid näiteks… Minu jaoks vastik, mis sest, et “nii käibki”. Ja selle pokaali reklaamtekst on samuti naeruväärne! Minu arvamus ja see räägibki tõesti minust!

 4. väga tore ju, et sa seda Malluka blogis nägid, sest mina kui Malluka blogi mitte lugev inimene, ei oleks muidu sellisest imepokaalist kuulnudki 😀
  kõik ei ole Malluka lugejad, nii et kui sealt tuleb teemasid teistesse blogidesse lahkamiseks, siis miks mitte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *