Olete te näinud/ kuulnud/ lugenud mõnda reklaami, mis tundub nii jabur ja totakas, et tahaksite seda lausa mõttes parodeerida. Umbes nii, nagu Märt Avandi ja Ott Sepp raadioreklaamidega tegid Eesti Laulu vaheklipis… Te ei pea seda parodeerima, aga teate seda tunnet eks.

Ma nägin ja lugesin täna midagi täpselt sellist ja mõtlesin, et parodeerin siia selle loetud reklaamteksti kuidagi oma sõnadega. Ja siis lugesin ma seda korra uuesti ja mõistsin, et see on nii totakas, et seda ei pea parodeerimagi :D, kopin selle lihtsalt sõna-sõnalt.

Tammepuidust veinipokaal – F.L.A.S, reklaamtekst nende kodulehelt:

F.L.A.S pokaal sobib ideaalselt igale veinisõbrale, kogemaks tänapäeva uut innovatiivset võimalust nautida veini otse pudelist. Pokaali vastupidav materjal on mõeldud püsimaks Teile pikkadeks aastateks, jäämaks meenutama koos veedetud emotsioone ning hetki. On kergesti kaasaskantav ning alati valmis uueks kasutuseks, igal hetkel, igas olukorras.

See on siis puidust pokaal, mille saab keerata OTSE veinipudeli külge, ning siis tänapäeva innovaatlist võimalust kasutades nautida veini OTSE PUDELIST. Igal hetkel. Igas olukorras!

Kiirustage, praegu on soodukas, ainult 99 eur midagi…

Kes nii palju kulutada ei raatsi, siis põhimõtteliselt võite ju ka 4liitrise pakiveini osta ja seda endale otsa kraanist kurku kallata. Juba päris ammune innovaatiline lahendus. Igal hetkel. Igas olukorras.

NB! Tähelepanu, tegemist on alkoholiga ja selline kogus alkoholi võib kahjustada Sinu tervist!

PS: Foto pixabay.com