Kui Eveliis kirjutas oma blogis, kuidas käis jumpingu trennis ja suri sinna, siis kirjutasin talle juba enne postituse lõppu jõudmist: “MA TULEN KAASA!” Ma ei tea, mis mul viga on. Trenni ma ju ei tee. Aga kui keegi kirjutab, et mingi asi on nii hull, et te ei kujuta ettegi, siis ma tahan seda näha ja proovida! Noh, jälle julgustüki mõttes 😀

Eile õhtul ajasime siis end trenni. Mulle väga meeldis, et tegemist ei olnud mingi suure spordiklubiga, kus 2 meetrised kolakad ukse peal sind spordikottidega maha rammivad või lapsed lihtsalt ringi joostes karjuvad oma treenerit oodates. Ei, see oli palju vaiksem ja intiimsem ja sõbralik koht.

Riided vahetades ja paar esimest hüpet tehes sain aru, et hallid trennipüksid oli viga. Teistel olid kõigil mustad liibukad ja need on asendamatud, kui sa juhuslikult ja sõna otseses mõttes tilgad püksi hüppad. Mul õnneks ei juhtunud, aga ma olin suht ääre peal sellega – mängisin päris ohtlikku mängu.

Miks see kõik nii läbi võtab? Sest sa ei hüppa seal õhku nagu tavaliselt batuudi peal, vaid sa pead end suruma hoopis läbi batuudi. Jõuga. Seda tehes paratamatult sa põrkad õhku, aga sa pead end kohe uuesti rütmiliselt erinevaid liigutusi tehes batuudi sisse suruma. Hull. Poole peal mõtlesin, et ma enam ei jaksa, aga treener pigistas meist ikka viimase välja.

Mingil hetkel ma ei tundnud enam oma jalgu ja siis kuidagi põmmdi – oligi juba venitus ja trenn sai läbi. Ja kuigi ma keset tundi mõtlesin, et ma ei tule siia küll mitte kunagi, siis praegu mõtlen, et tahaks juba uuesti! Ainuke asi, millest puudust tundsin, oli õige hingamine. Et pistma ei hakkaks. Seda oleks võinud treener veidi seletada, aga samas eks saab järgmine kord ise küsida ka.

PS: Eveliis on muidugi lahe tsikk. Mitte et ma seda enne ei oleks teadnud. Aga noh, kui inimene ikka duši alt tulles suvalise lillelise rätiku haarab (omades ise sinist) ja sellega terve keha ära kuivatab, kuni ma ütlen talle, et kuule sinu rätik on seal pingil ju, siis noh…. Normaalne tsikk. Õnneks polnud minu rätik, aga kui ta musti sukkpükse jalga panema hakkas, oli mul küll korraks tunne, et nüüd võttis minu omad! 😀